2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 95537 بازدید | 707 پست
اینو بگید اگه نظر دارید در رابطش ببخشیدم سرتون درد اوردمعلتش چیه شوهرم رابطه نمیخواد دیگه و جایه خوا ...

نمیخوام نگرانت کنم ولی بعضی از آقایون تو دوران بارداری خانومش خیانت میکنن چون نمیتونن نیازشونو برآورده کنن البته نمیگم شوهر تو اینجوریه ها ولی مواظب باش خیلی شایع است

چند بار با مشاور صحبت کردم گفته با خودش صحبت گن ولی آروم که بحث بیستون پیش نیاد خودم واقعا دیگه فهمی ...

اسی هنسرت شب ها خونه ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی میشه واصحه بگی ؟

گفتی از خونه مادرت رفتی خونه خودتون فکر کردم بدون اینکه بهش خبر بدی یا باهاش هماهنگ کنی یهو پاشدی رفتی،اگه اینطوره فکر میکنه به حرفش اهمیت ندادی و غرورش شکسته و الان با اینکارا داره تنبیهت میکنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

[QUOTE=367621691]واااااااای بعضی زنا چقددددد تحمل دارن  من بعد زایمانم فقط شب اول و دوم مامانم پیشم موند&nbs هر زنی خوب دوست داره من ۱ ساله ازدواج کردم هنوز نتونستم طعمه زندگی متاهلی  رو بچشم  انگار شوهرم با من زیاد اوکی نیست

خودت کمکم کن🌹

گفتی از خونه مادرت رفتی خونه خودتون فکر کردم بدون اینکه بهش خبر بدی یا باهاش هماهنگ کنی یهو پاشدی رف ...

تنبیه که واقعا داره میکنه اونارو میاره که زجرم بده یه چیزی بگم بهش

خودت کمکم کن🌹

اخه من زنشم چرا کینه باید داشته باشه به من

چون بعضی مردا احمقن تا سرشون نیاد و از سمت خونواده اشون بدی مبینن نمیفهمن که زنشون راست میگفته.

هم کم سنی هم بی سیاست و بی سر زبون.

ببین چی میگم بهت، فردا بکشش کنار، نپرس بریم بیرون یانه، علنا دستو بده با چهره جدی،بگو پاشو بریم بیرون.یاچه میدونم هرطوری که میدونی میشه بردش بیرون به بهونه خرید و....

بعد با زبون خوش بگو از این شرایط راضی نیستی البته قبلش با جملات مثبت شروع کن ازش تشکر کن و خیلی معذرت میخوام خرش کن با زبون ، هندونه بده زیر بغلش بگو چقد حامی و مهربونی که اوندی خونه خودمون و به خواسته ام احترام گذاشتی...بعد کم کم بگو نیاز دارم راحت باشم لباسای باز بپوشم شاید نرسم اصلا غذای خوب بذارم،گله کن که موندنشون الکیه و خودت فقط داری به خونه و بچه میرسی و موندن اونا فقط زحمت تو بیشتر کرده،حرف و بکشون ب بابات بگو زنگ زده بود حالمو میپرسی،دیگه خسته شدم اینطور بگذره بهشون میگم....حالا با ادبیات خودت اینا بهش بگو 

همچین خونواده اتو بی خبرم نذار گوشی و بده دستشون

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
دوروز خونه یه ۲۴ ساعت شیفت

عزیزم به نظرم همسرت شکاک 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نمیخوام نگرانت کنم ولی بعضی از آقایون تو دوران بارداری خانومش خیانت میکنن چون نمیتونن نیازشونو برآور ...

منم به ابن همون فک کردم اصلا مشاوره گفت شاید تو دوران بارداری یه کاری کردی سرد بشه ولی من اصلا نکردم از دوماه آخر بارداری دیدم اخلاقش عوض شده انگار سرد شده

خودت کمکم کن🌹

تنبیه که واقعا داره میکنه اونارو میاره که زجرم بده یه چیزی بگم بهش

کارایی رو میکنه که میدونه بدت میاد ،من کم تحملم جات بودم خیلی زودتر ازینا باهاش حرف میزدم،ولی واقعا شرایطت سخته ماه‌های اول بعد زایمان بخاطر هورمونها آدم خیلی حالش بده شوهر آدمم کم محلی کنه خیلی آدم دلش میگیره 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
کارایی رو میکنه که میدونه بدت میاد ،من کم تحملم جات بودم خیلی زودتر ازینا باهاش حرف میزدم،ولی واقعا ...

ادم اصلا افسرده میشه منم اهله تلویزیون اینا نیستم میشینم فقط خونه مسائلو باز میکنم گذشته رو مرور میکنم که چرا این راهو انتخاب کردن

خودت کمکم کن🌹