2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 95537 بازدید | 710 پست

سلام عزیزم اول از همه زایمانتو تبریک میگم گل دختر داری یا گل پسر؟؟؟عزیزم الان وقتشه باهمسرت جدی حرف بزنی و بگی من از سر لج و لجبازی نخواستم ک ازاونجا بیام و هدفم این بود مستقل باشیم و درکنار بچه مون زندگی شیرین تری داشته باشیم و وقت به وقت ب خانواده هامون سربزنیم بگو منو تو همسر و همراه هم هستیم باید درکنار هم باشیم نه درمقابل هم و من قصدم بی احترامی به تو و خانواده تو نبوده و فقط خواستم این بوده ک مستقل باشیم چون خودمون خونه داریم و هیچ لجی نداشتم والانم صلاح میدونم کینه کدورت رو بزاریم کنار و اززندگی مون لذت ببریم و زود ب زود ب خانواده ها سر بزنیم ....اگ رام نشد محکم برخورد کن  کمی بترسه و حساب کار دستش بیاد

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم اول از همه زایمانتو تبریک میگم گل دختر داری یا گل پسر؟؟؟عزیزم الان وقتشه باهمسرت جدی حرف ...

مممنونم عزیزم 

پسر دار شدم 

حضوری حرفامو بگم بشه اعصبانی نشه بدتر بشه اوضاع

خودت کمکم کن🌹

اره ساله اوله نامزدی خریدیم پارسالم وسالامونو آوردیم چیدیم با وجوده اینکه من طلاهامم فروختم آوردیم د ...

شاید چون طلا گرون شده حالش گرفته با خودش فکر کرده اگه پیش مامانم میموندیم کرایه خونه هم داشتیم طلاهاهم بود اینه که الان قیافه گرفته 

۲۴ سالم بود......الانم توی ساختمونیم....دیگه تا در نیایم همدیگرو نمیبینیم

نه من ۱۹ سالمه  الان فک میکنم اصلا بزا ازدواج پخته نبودم 

بنطرت علتش چیه شوهرم اصلا حتی جایه خوابشم بده یه جایه دیگه

خودت کمکم کن🌹

شاید چون طلا گرون شده حالش گرفته با خودش فکر کرده اگه پیش مامانم میموندیم کرایه خونه هم داشتیم طلاها ...

نه بابا شوهره من هر ماه یه دست لباسو میخره تازه به فکره عوض کردن ماشینشم افتاده

تو هر چی عقلش خیلی میکشه یعنی نمیدونست بچه دارش شدیم نمیشه تو یه خونه بمونیم با خانوادش 

خودت کمکم کن🌹

تاصفحه ۳فقط تونیتم بخونم عصبی شدم

این چ جورشه؟!

بذار برو خونه مامانت بگو دلم براشون تنگ شده یکی میخواد مامان بزرگت و نگه داره نمیتونم همش بشورم بسابم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
مممنونم عزیزم پسر دار شدم حضوری حرفامو بگم بشه اعصبانی نشه بدتر بشه اوضاع

خداحفظش کنه ن عزیزم تواتاق قشنگ دستشو بگیر تودستت بامحبت این حرفارو بگو ..بهش بفهمون باخانوادش بد نیستی بگو چون دوستت دارم خانوادت برام قابل احترامن ولی دوست دارم توخونه خودم خانمی کنم ...میدونی رام کردن مردا ترفند داره و اکثرشون با زبان چرب ونرم رام میشن اون دسته ای ک رام نمیشن ...درنهایت راه رام شدن شون جیغ و داد و تهدید ب رفتنه😊

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

کاش میتونیتم با شوهرت و ماماناش دعوا کنم حسااااابی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
کاش میتونیتم با شوهرت و ماماناش دعوا کنم حسااااابی

مامانش هیچی نمیگه نمیاد اصلا شوهرم از عصر زنگ میزنه بهش که بیا شب

مادرش شوهرم به هر قیمتی  شده نمیزاره بینه منو شوهرم شکر آب بشه 

خودت کمکم کن🌹

پس منو چی میگی ۳ ماه دارم این وضعیت تحمل میکنم

از تو بیشتر حرصم گرفته!

زبون نداری تو دختر؟

نیاز به راحتی و لبای راحت پوشیدن نداری؟ ب مامانت بگو بیاد با خودت پاشو برو خلاصه یه فکری کن این چجورشه؟

وقتی اون شوهرت نمی فهمه توهم کار خودتو بکن

مامانش هیچی نمیگه نمیاد اصلا شوهرم از عصر زنگ میزنه بهش که بیا شبمادرش شوهرم به هر قیمتی شده نمیزار ...

پس بکشش کنار آروم قضیه رو بگو بهش

خداحفظش کنه ن عزیزم تواتاق قشنگ دستشو بگیر تودستت بامحبت این حرفارو بگو ..بهش بفهمون باخانوادش بد نی ...

این رام نمیشه با حرف ولی جیغم میترسم کار به جایه باریک برسه اوله زندگی بد بشه

خودت کمکم کن🌹