2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 95537 بازدید | 712 پست

عزیزم شوهرت مشکوکه مرد چطور میتونه سه ماه بدون همسر بخوابه!!! مادرشوهر و مادربزرگ همسرتون هم مقصرن چون براشون عجیب نیست که پسرشون این مدت بدون همسرش میخوابه این احتمال رو هم نمیدن به خاطر وجود اوناس بهشون کم محلی کن بزار برن پشت سرت حرف بزنن مهمون یکی دوروز تا ده روز نهایت یک ماه. نه دیگه سه ماه!!!  آرامش خودت مهم تر از همه چیزه نذار ازت سواستفاده بشه 

چرا بابا شوهرم از عصر زنگ میزنه بهش که باید بیا حتی خودشم خونه نبودنی باید بیارتش

یه عصری چیزی بچه رو بسپار دست مادر شوهرت....با شوهرت برین بیرون و سنگهاتون رو وا بکنید‌ . ببین دردش چیه... اما تو هم حرفات از قبل آماده کن. سعی کن با آرامش حرف بزنی و پرخاشگری نکنی.... اگه دیدی مشکل حل نمیشه با مادر شوهرت مشکل رو در میون بذار... بگو شوهرم ۳ ماهه بهم نزدیک نمیشه. بگو من میترسم زندگیم از هم بپاشه و این بچه بی خانواده بشه.‌ جوری بگو که مادر شوهرت دلش برات بسوزه و با پسرش حرف بزنه اما شوهرت نفهمه که تو با مادر شوهرت حرف زدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط میتونم بگم یعنی بدترین نصیحت ممکن کردی!!!!!🙌

جدی نمیدونستم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مامانش هیچی نمیگه نمیاد اصلا شوهرم از عصر زنگ میزنه بهش که بیا شبمادرش شوهرم به هر قیمتی شده نمیزار ...

دختر خوب تو که مادر شوهرت عاقل موضوع رو با اون در میون بزار بگو از شما بدی ندیدم ولی شما هم خانومید حرف منو میفهمید با این کارای همسرم دارم نسبت ب زندگیم سرد میشم با وجود مادربزرگ نمیتونم حرفامو بزنم و تلمبار میشه رو هم سرد میشم نسبت ب زندگی مادر بزرگ رو چشمامون جا داره ولی بنظرم شما با روش خودتون ی کار کنید دیگه تشریفشونا ببرن این موضوع رو فقط با شما در میون گزاشتم چون میدونستم عاقلید حتی مادر اینا هم خبر ندارن بخاطر نوه تون هم که شده کمکم کنید 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک فرج یا الله 

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره

واسم صلوات بفرستید

خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️

انشالله خداوند متعال حاجت رواتون کنه🙏🥺❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

ی توضیح گامل بده ک با شوهرت حرف زدی؟

ازه صبح که از سره کار اومد میدونست ناراحتم چون دیروز بهش پیام داده بود حرف زدم گفتم چرا این اخلاقو پیدا کردی چرا از من دوری میکنی چرا برام دوتا نگهبان گذاشتی اول متوجه نمیشد چی میگم چون اینجور اصلا باهاش حرف نزدم بودم گفت این هفته مامانبزززگمو میبریم میزاریم خونش

خودشم  گفت سرد نشدم میگفت خوب بچه اذیتت میکنه چجور بگم رابطه میخوام منم گفتم خوب وقتی خوابید بیا پیشم مجبور نیستی تحمل کنی وقتی نیاز داری

خودت کمکم کن🌹