2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 95537 بازدید | 712 پست
[QUOTE=367623824]چون بچه اولته و تو رو شکم بزرگ دید حالا حالا خودش نمیاد سمتت همسر منم بعد سه ماه او ...

می دونم یه مدت نیومده 

کلا میل جنسیش سرد شده 

همسر من‌می گفت من دیگه اصلن بهش فکرم نمی کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزيزم مشكوكه اينه كه خيانت نميكنه تو زايمان كردي اون چرا كناره ميگيره مردها در هر صورت دوست دارن راب ...

من دلم میخواد میدون دوست دارم رابطه داشته باشیم میگم یا با هم بخوابیم  میگه نه جام خوبه و از این حرفا

خودت کمکم کن🌹

راستشو بخوای مادرشوهرم تز اون آدما نیست که زندگی رو خراب بکنه خیلی گفته دیگه باید خودتون بمونید واقع ...

شاید نگهشون داشته که پیشت که ب گند کاریایی که داره برسه و تو نری دنبال کارشو بگیری یاسیم جیم نکنی و نفهمی خیلی موزماره شوهرت مراقبش باش یعنی مراقب زندگیت عزیزم 🌹

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
اره میشه واقعا الانم حتی سربازه ولی سره کاره خودش

اها انریه گرفته،نمیدونم چرا فکر نیکنه اینکه سر زنرگی خودتی یه منت بزرکه سرت،بگو اگه قرار بود برم خونه بابات،خب خونه بابام میموندم

عزيزم اين سفر برو اگه باز كسي رو گفت بياد جدي ازش بپرس براي چي بايد بيان اگه بازم حرف خودش و زد محكم برخورد كن و با خانوادت در ميان بزار فقط فقط نترس بگو ميخوام بدونم چرا وقتي من خونه دارم جهبزبم اونجاست اين آقا قبول نميكنه بره خونش پس چرا خريدم منم تازه عروسم دوست دارم راحت باشم غذا بپزم منتظر شوهرم باشم مهمون برم مهمون بياد خونم چرا بايد خونه مادر شوهرم مزاحم باشم 

شاید نگهشون داشته که پیشت که ب گند کاریایی که داره برسه و تو نری دنبال کارشو بگیری یاسیم جیم نکنی و ...

وقتایی که سره کار نمیره تو خونه میشه فقط دوساعت میره باشگاه زود میاد 

میترسم تو گوشی خیانت کنه چون از گذشته ام خبری ندارم من یا  فیلمایه بد بد نگاه کنه نفهمم و میلش کشیده شده نسبت به من

خودت کمکم کن🌹

نمیدونم چرا واسه همه چیز عجله داشتی، ازدواج ، بچه داری ....

ولی واسه شناخت عجله نداشتی! واسه اینکه اول زندگیتو به ثبات برسونی عجله نداشتی!

تازه بعد از بچه دار شدن متوجه شدی که شوهرت چه اخلاقهایی داره !!!!

اول خوب بود دوماه مونده بود به زایمانم دیگه رابطه نخواسته حتی سرد شد باهام تا الان

واقعا نمیدونم چی بگم باز تو یکم عشوه بیا براش لباس خواب بپوش لباسای بدن نما بپوش که تح.ریک شه ولی محلش نزار بزار تشنه شه کم کم برو جلو براش میوه پوست بگیر موهاتو خوشگل ببند کلا هر جور عشوه بلدی رو کن 

اها انریه گرفته،نمیدونم چرا فکر نیکنه اینکه سر زنرگی خودتی یه منت بزرکه سرت،بگو اگه قرار بود برم خون ...

چند بار گفتم اینارو بهش گفته میریم میریم تا الان که اومدیم ولی چه اومدنی همه رو کشونده اورده

خودت کمکم کن🌹

نمیدونم چرا واسه همه چیز عجله داشتی، ازدواج ، بچه داری ....ولی واسه شناخت عجله نداشتی! واسه اینکه او ...

امسال ۴ سال میشه که با همیم ازدواجو ۱ ساله کردیم قبول دارم زود همه چیو کردم

خودت کمکم کن🌹