2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 8057 بازدید | 258 پست
گفت بیا بشین برات بیف استراگانف و کاچی درس کردم ..تمام خشممو ریختم تو چشام و گفتم نمیخام با ی پوزخند ...

نگاهی به شکمم‌ کردم و گفتم 

ببخشید که وارد همچین دنیای تاریکی شدی 

ارشامعلی‌ با خشم از روی صندلی بلندم کرد و گفت 

چی زر زدی ؟ 

بچه من ولیعهد این عمارت میشه بهترین زندگی رو براش می‌سازم 

تو هم فقط تا وقتی اینجایی که به دنیا بیاد بعدش پرتت میکنم تو خیابون 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاهی به شکمم‌ کردم و گفتم ببخشید که وارد همچین دنیای تاریکی شدی ارشامعلی‌ با خشم از روی صندلی بلندم ...

سلامممم کاربری قبلیت گوجه رب شده نبود؟؟؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من یادمه تو دوران مدرسه معلممون تعریف میکردبشوخی یه پسره روسری دختر عابر رو میکشهدختره پاش گیر میکنه ...

کلا پسر ها وحشین من با شوخی هاشون هم میترسم😅

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

دلشو گرفت و پیچید به خودش نگران شدم دوییدم تو کوچه که دوتا از این پسرای لات جلوم اومدن زهره در شدم ی ...

بالا سرش ایستادم 

خون زیادی ازش رفته بود 

زجه میزدم و کمک میخواستم 

بریده بریده گفت تو همه زندگی منی اگر زندگی بعدی ای باشه دوباره با عشق تو متولد میشم‌ 

چشاش آروم داشت بسته میشد که گفتم اگه دوسم داری دووم‌ بیار 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

ک صخلی چیزی نیستی؟ فیلم هندیه هی دویدی اونم میدوید دنبالت؟ 

شرم بر تو

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
شما متوجهی میگم دستمو پیچوند از پشت قشنگ😑😐😐درد میکنه هنوز😑😑😑دوستان من به بحث کاری نداریم، خشون ...

از نظر منم کارش اشتباه بود حق نداشت چنین خشونتی از خودش نشون بده باید ملایم تر بحث جمع میکرد