2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9799 بازدید | 258 پست
عزیزم چقدر نازنازی و لوسی هستی 🥲

نانازی و لوس نه اسکل بیشتر بهش میاد😂😂

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی‌ در مقابل چشام تار شد و هیچی نفهمیدم وقتی چشامو‌ باز کردم ارشامو‌ و یه دکتر رو بالا سرم دیدم د ...

دکتر با ی نگاه وحشت زده ب کبودیای رو گردنم ک ارشامعلی مث سگ قفقازی ب جونشون افتاده بود کرد و سری تکون داد و رفت ..

ارشامعلی ب سکینه خانوم ک یکی از خدمه های عمارت بود گفت برام غذا بیارن ..

هه مطمئنم اگه این بچه تو شکمم نبود خبری از غذا هم نبود

یا هم ک میخاست واسه راند سوم اماده شم 

غذارو ک اوردن گفتم نمیخورم اشتها ندارم .

ارشامعلی یهو سمتم حمله ور شد و با عصبانیت روم خیمه زد و از لای دندونای قفل شدش گفت .اینجا خونه بابات نیست بخوری و بخابی اینجا باید بخابی بخوری🍆

خدای من من دیگه تحملشو نداشتم ..ببین از ی دستمو تو ماشین گرفتن ب کجا رسیدیم..

دکتر با ی نگاه وحشت زده ب کبودیای رو گردنم ک ارشامعلی مث سگ قفقازی ب جونشون افتاده بود کرد و سری تکو ...

خدا نکشتت اخهههههه من چی بهت بگم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌