2777
2789
عنوان

چرا تو بدنسازی بیشترشون داف ن👩🏻‍🦯

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 51 پست

🤣🤣باشگاه عوض کن برو ببین باشگاه های دیگه چطوره 

منم میرفتم من لاغر اندام بودم با چند نفر دیگه بعد اکثرا گنده و شکم دار بودن🤣🤣از فیتنس هم خوشم نیومد دیگه نرفتم الان ورزش رزمی میرم خیلی حال میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بفهمم چرا اینای که نچرالن ایقد از اون خانما که عمل دارن حرف میزنن

چون یجوری ما تحقیر و از بالا ب پایین ب نچرال ها نگاه میکنن و چشم و ابرو میان 

یا دو دقیقه میشینی پیششون میگن چرا ژل نمیزنی چرا فلان نمیکنی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

هعی خواهر هعییییببین دو راه دارییک خودتو بپذیر دو برو عمل کن

راه اول: نشدنیه

راه دوم: پولش نیس🥲😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چیه همه مثل هم شدن

وااااای ارهههههه🤣🤣🤣🤣ما ی ارشد داریم اونم زیاد عمل جراحی کرده جلسه دوم رفتم فک کردم اونه بهش سلام دادم دیدم با تعجب داره نگاه م میکنه بعدا فهمیدم این اون نیس😂💔

🤣🤣باشگاه عوض کن برو ببین باشگاه های دیگه چطوره منم میرفتم من لاغر اندام بودم با چند نفر دیگه بعد ا ...

بدنسازی بعضیاشون هیکلاشون ک مث اقایونه اونجا زیاده اصن خوشم نمیاد واقعا هیچ ظرافتی ندارن ولی خب چهره هاشونم بسی داااااااااف

چون یجوری ما تحقیر و از بالا ب پایین ب نچرال ها نگاه میکنن و چشم و ابرو میان یا دو دقیقه میشینی پیشش ...

من ندیدم از بالا به پایین نگاه کنن و چشم ابرو بیان

دوستام عمل دارن و ژل و .... خودمم‌همیطور نشده به کسی بد نگاه کنیم😐 عجیب بود حرفی که زدین. اولین باره میشنوم

وااااای ارهههههه🤣🤣🤣🤣ما ی ارشد داریم اونم زیاد عمل جراحی کرده جلسه دوم رفتم فک کردم اونه بهش سلام ...

وایی😂😂😂😂 اخه اکثرا بینی عروسکی و لب روسی برای همین شباهت ها زیاد شده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من ندیدم از بالا به پایین نگاه کنن و چشم ابرو بیاندوستام عمل دارن و ژل و .... خودمم‌همیطور نشده به ک ...

تو احتمالا با فرهنگی 

من زیاد دیدم خصوصا تو ارایشگاه 

اگه بفهمم چرا اینای که نچرالن ایقد از اون خانما که عمل دارن حرف میزنن

واقعا 😑 بعد جالب اینجاست که همیشه هم اخرش به این نتیجه میرسن که اون جوری خوب نیست و اونا زشتن و اه اه 

یکی نیست بهشون بگه اگه واقعا بنظرت اونا زشتن چرا چپ و راست درموردشون حرف میزنی اینقدر دغدغشونو داری 😬

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

بدنسازی بعضیاشون هیکلاشون ک مث اقایونه اونجا زیاده اصن خوشم نمیاد واقعا هیچ ظرافتی ندارن ولی خب چهره ...

منم خوشم نیومد ،ورزش های دیگر هم فکر کن بهش خوشت نمیاد مثل شنا ،رزمی،سوارکاری هیجان بیشتری داره یوگا هم خیلی آرامش بخش