2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9885 بازدید | 258 پست
صبح با دل‌درد شدیدی بیدار شدم هر چقدر گشتم ارشامعلی‌ رو پیدا نکرده ناراحت از پله های مارپیچی عمارتم‌ ...

گفت بیا بشین برات بیف استراگانف و کاچی درس کردم ..تمام خشممو ریختم تو چشام و گفتم نمیخام 

با ی پوزخند نگاهی بهم انداخت و گفت اینا واسه تو نیست واسه بچمونه ک کاشتمش تو دلت

اشکام سرازیر شدن و تمام اتفاقات دیشب از جلو چشام رد شدن

دوباره بهم گفت یا میای مث ادم اینارو میخوری یا ب حضرت عباس مث دیروز ک دستتو تو ماشین گرفتم دوباره میام دستتو میگیرم ک هیچ پاتم میگیرم حالا خوددانی 

بغضمو قورت دادن و رفتم نشستم سر میز ....

دستم رفت بالا و کوبیدم تو صورتش با ناباوری نگاهم کرد با عمق نگاهش تنم لرزید گفت کل زورت همینه دوباره ...

😂😂😂😂😂در لحظه میسازی؟ یا خیلی استعداد داری با انقد رمان خوندی خبره شدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز ناراحت نشواما خدایی پست اولت لوس و خنده دار بودگفت بدهگفتم نمیومددوید دنبالمدستش از در داد تو ...

از بیرون خنده داره

ولی من از اینکه کسی دست منو بکشه خوشم نمیاد

بازوی چپم لمس شده😑😐😐😐😐😐

نسبت به بدناتون واقعا اینقدر بی تفاوتین؟

😂😂😂😂😂در لحظه میسازی؟ یا خیلی استعداد داری با انقد رمان خوندی خبره شدی

ن پ  با اسی هماهنگ کردم تاپیک بزنه بیام مسخرش کنم 😂

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
از بیرون خنده دارهولی من از اینکه کسی دست منو بکشه خوشم نمیادبازوی چپم لمس شده😑😐😐😐😐😐نسبت به بد ...

این شدت درد و کشیدنش رو اولش نگفتی

برا اون همه به شوخی و خنده گرفتن

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
دستم رفت بالا و کوبیدم تو صورتش با ناباوری نگاهم کرد با عمق نگاهش تنم لرزید گفت کل زورت همینه دوباره ...

دلشو گرفت و پیچید به خودش نگران شدم دوییدم تو کوچه که دوتا از این پسرای لات جلوم اومدن زهره در شدم یکیشون گفت  غلام جنس امشب جور شد اومد جلو با کیفم زدمش اونیکی پرتم کرد زمین که ارشام(عشقم)رسید و در حالی که صورتش از  لگدی که بهش زده بودم قرمز بود هردوشون رو زد یکیشون با چاغو ارشامو زد و فرار کردن 

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤

اون سری هم یه پسره رو داشتن چند تا از دوستاش موهاش رو محکم میکشیدن عقب میزدنش صدای جیغ پسره دراومده بود بعد من اینجوری بودم که😰😱وای الان میکشنش(دبیرستانی بودن)

مامانم اینجوری😐دارن شوخی میکنن

کلا هر دفعه با کارای این پسر ها شوکه میشم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

از بیرون خنده دارهولی من از اینکه کسی دست منو بکشه خوشم نمیادبازوی چپم لمس شده😑😐😐😐😐😐نسبت به بد ...

خب همینو برو بهش بگو ولی مودبانه و واضح 

بگو :"برام سوال شده چرا اینکارو کردی من دختر حساسیم دستم درد گرفت تو خونه از گل نازکتر بهم نمیگن از کارت ناراحت شدم "