2777
2789

نه صدای قشنگی،نه عاقل و با شخصیتم و قدرت استدلال دارم،نه شیرین زبونم،نه اعصاب دارم،نه خوشگلم،نه لاغرم،

چرا خدا منو اینجوری آفرید😭😭😭

چرا همه چیز واسه من حسرت شد

فعلا نمیتونم جوابتونو بدم چون حالم خوب نیست

تو این دنیا عدالتی نیست.

نصفش مشکل از خودته

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو میتونی بگی چرا قدم بلند نیست ولی لاغری دیگه دست خودته

نوزاد یک روزه شخصیت داره؟ 

قدرت استدلال داره؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

😐😂همه رو همین میگی

آره 🦦

تقصیر من چیه،ژنتیکی بی زبونیم،بجز اونم مادر و خواهرم از بچگی اعتماد به نفس منو خرد میکردن چون بد ذات ...

دیگه ژنتیک نبر زیر سوال -_- یعنی چی ژنتیکی بی زبونم 😐

ولی فکر کنم اعتماد بنفس اصلا نداری

مادرم از بچگی همش تحقیرم میکرد خردم میکرد بهم میگفت زشت،قناس،بچه،همس میگفت تو دوستی نداری،همش بهم حس طرد شدن میداد و ذره ای دوسم نداشت و اذیتم میکرد، همش با اون دخترش منو مسخره میکردن

تو این دنیا عدالتی نیست.

تو میتونی بگی چرا قدم بلند نیست ولی لاغری دیگه دست خودتهنوزاد یک روزه شخصیت داره؟ قدرت استدلال داره؟

اونم کاملا  دست خودم نیست خب پدربزرگم هم تپل بوده منم ژن اونو دارم

تو این دنیا عدالتی نیست.