2777
2789
عنوان

چرا بعضی از آدما خدای اعتماد بنفسن

138 بازدید | 27 پست

یه نفر رو از نوجوانی میشناسم ،اون موقع چیزی بلد نبود و توی همه چیز نظر میداد و اعتماد به نفس داشت ،به خاطر همین اعتماد به نفسش تو هر کاری موفق میشد،آخه چرا بعضیا ذاتی دارنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من یکی بم بگ چقد قشنگ شدی میگم ن بابا شبیه عن شدم قشنگ چیه قشنگ ندیدی انقد خودمو تخریب میکنم

بروسلی میگه: «در مورد خودتان حتی به عنوان شوخی منفی صحبت نکنید. بدن شما تفاوت را نمیفهمد! کلمات انرژی هستند و طلسمهایی را به وجود می‌ آورند، نحوه صحبت کردن در مورد خود را تغییر دهید تا بتوانید، زندگی خود را تغییر دهید.» 

حالا من یکی بم بگ چقد قشنگ شدی میگم ن بابا شبیه عن شدم قشنگ چیه قشنگ ندیدی انقد خودمو تخریب میکنم

دقیقااا

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

بنظرم بیشتر بخاطر تربیت و خانواده 

اگر از همون کودکی بهش اعتماد ب نفس و حس دوشت داشته شدن و ارزش بدن اعتماد ب نفس بالایی دارن 

ولی اگر تو کودکی همش بهش بگن دست و پا چلفتی و جوری رفتار کنن ک حس بی ارزش بودن بگیره اعتماد ب نفس نداره و سرخورده میشه