2777
2789

خواهرم با مادرشوهرش میان اینجا 

میخوام الویه درست کنم

بهم بگید برای 12 نفر چقدر این مواد را لازم دارم: 

سیب زمینی

تخم مرغ

سینه مرغ

ژامبون

مایونز

12 نفر میشیم در کل

میخام بذارم لای باگت. اینم در نظر بگیرید

ضمنا عزیزانم هی نگید اینجوری زشته. چون میشناسمشون و غذای ساندویچی دوست دارن. بوس به همه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چشمی درست میکنم ولی واسه ۱۲ نفر ۷  و ۸ تا تخم مرغ میخوای

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

فکرکنم یه سینه کامل مرغ 

تخم مرغ 8 تا

یک شیشه بزرگ سس

خیارشور که چشمیه نگینی که خورد کردی با مواد مخلوط کردی میفهمی دیگه کمه یا زیاد

یه قوطی هم ذرت و نخود فرنگی بریز

سیب زمینی رو نمیدونم چقدر 

الویه ناهار ؟!!!! 

زشته مادرشوهرش هم هست

شما ب علایق اونا کار نداشته باش پذیرایی معقول کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ناهار سالاد الویه 

هر چقدرم  هم ساندویج دوست داشته باشند فکر نکنم ناهار بخورن باز می خوای با خواهرم که مشورتی کن یکدفعه زشت نباشه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

سالاد الویه برای ۱۲ نفر نیازمند مواد اولیه زیر است:

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۱۰ عدد متوسط

تخم‌مرغ: ۶ عدد

سینه مرغ: ۲ عدد بزرگ یا حدود ۵۰۰ گرم

خیارشور: ۳۰۰ گرم (خردشده)

نخودفرنگی: ۱ پیمانه (کنسروی یا پخته‌شده)

هویج: ۲ عدد (اختیاری، رنده‌شده یا خردشده)

سس مایونز: ۲ پیمانه (بسته به ذائقه)

ماست چکیده: ۱ پیمانه (برای کاهش چربی، اختیاری)

آب‌لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️

دقیقا خواستم بگم زشته تا خط آخرو خوندم 😄😄

۱ یا ۱ و نیم کیلو سیب زمینی 

۶تا تخم مرغ

یه سینه مرغ درشت،اگه ریزه دوتا

یه مایونز بزرگ 

خیارشور و گوجه هم یک کیلو یا یک کیلو و نیم بخر 

نون هم دو تا سه برابر افراد بخر شاید کسی دوست داشت بیشتر بخوره معذب نشه 

نوشابه هم دوتا