2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9894 بازدید | 258 پست
بعد یهو منو مث پر کاه رو دستی تنومندش بلند کرد و ب سمت اتاق خواب سرتاسر قرمزش رفتدر و با پاش هل داد ...

😂😂😂

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه چی گفتی نمیدم؟

خب میدادی یه لحظه میخواسته نگا کنه

ناراحت شده دیگه

مردا حرفشونو گوش ندی اونم تو همچین چیزی که مشکلی پیش نمیاره، خیلی ناراحت میشن

تازه اینهمه نازتو کشیده

یکم کوتاه میومدی بهتر بود

بهش پیام بده دلجویی کن

بچه هاسرکاریه جم کنید بریم یه جا میگ دو، ست پسرم، ی جا نامزدم الانم گشنه بازیا برام عجیبه

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
خب چرا اصلا خرید😂😂😂😂که بعد بگیرهمیخواسته دعوا راه بندازه که دست بزن بودنش لو بره😑😑😑

خوشگلم اگه وسیله رو بهش میدادی الان جواب سوالتو گرفته بودی

حالا میخوای متوجه خشونتش بشی باز امتحانش کن دیگه جای سوال نداره

اونم دو حالت داره یا واقعا مثل همسر من روانیه 

یا خواسته شوخی کنه بلد نبوده 

شوهر منم اوایل شوخیهای پسرونه میکرد فهمید من خوشم نمیاد ول کرد 

حالا من به چیزی که خریده کاری ندارممن به شوخی یه چیزی گفتم،گفتم نمیدم برای من خریدی دیگه😐ولی اینکه ...

اخلاقش خیلی بده. اگه میخوای باهاش بمونی باید روش خیلی کار کنی چون این اخلاقش ریشه تو خانوادش داره صددرصد اینکارارو میکنن و میخرن و پس میگیرن و دوباره پسش میدن و کلا منت رو خریداشونه و کوچیکترین چیزی بخرنو خیلی باارزش میدونن و این اخلاقا واقعا خسته کننده اس بخری و پس بگیری و دوباره بزور بخوای برگردونیش با گفتن شوخی کردم کارشونو تمام کنن درصورتیکه طرف خیلی ناراحت میشه ولی نمیفهمن. یجورایی میخوان کارشونو باارزش کنن نمیدونن که خراب و بی ارزش میکنن و خاطره ی بد میزارن. اعتراضم کنی بیفایده است و نمیفهمن. 

یا باید عادت کنی به این اخلاق یا ازسرش بندازی این اخلاق زشتو. صددرصد تو خانوادش اینچیزا هست که یاد گرفته و غادیه واسش

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

فشار دستشو‌ کمتر کرد و گفت مروارید‌ های چشاتو‌ الکی هدر نده در حالی که سعی می‌کردم بغضمو‌ قورت بدم ب ...

و با گریه از ماشین پیاده شدم افتاد دنبالم داد زد ااهایییی مردم این دختره تموم زندگیه منه من دوسش دارمممممممم  منم دستای کوچیکمو گذاشتم روی گوشم گفتم هیس هیچی نگو فقد منو برسون خونه دیگه رابطه منو تو تموم شدس🖤💔

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
بعد یهو منو مث پر کاه رو دستی تنومندش بلند کرد و ب سمت اتاق خواب سرتاسر قرمزش رفتدر و با پاش هل داد ...

صبح با دل‌درد شدیدی بیدار شدم 

هر چقدر گشتم ارشامعلی‌ رو پیدا نکرده ناراحت از پله های مارپیچی عمارتم‌ پایین اومدم‌ و دیدم خودش شخصا‌ داره برام صبحونه درست میکنه 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بقرآن میدونستم آخرش اینه 

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
واسه چی گفتی نمیدم؟خب میدادی یه لحظه میخواسته نگا کنهناراحت شده دیگهمردا حرفشونو گوش ندی اونم تو همچ ...

نگاه کنه؟😐😑

آقا من کاری به جریان ندارم

اصلا ولش کنین

کات کردم🤚🤚🤚🤚🤚🤚

مرسی😑😐

سینگلم الان

ممنون

صبح با دل‌درد شدیدی بیدار شدم هر چقدر گشتم ارشامعلی‌ رو پیدا نکرده ناراحت از پله های مارپیچی عمارتم‌ ...

ارشامعلی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱