2777
2789
عنوان

چه اینستا بی رحمه 🫠

517 بازدید | 14 پست

بعد از مدتها اینستامو در آوردم از دی اکتیو بودن ...

هر چی تو اکسپلورمه منو یاد بدبختیام میندازه ...

یاد اون ...

قشنگ دلم میخواد یه دل سیر گریه کنم ...

دیشب بعد از مدتها با یه آهنگ اشکام دراومد ...

چه مرگم شده 😑

نه میتونم به کسی فکر کنم ،حتی پشیمون شدم به همکلاسیم چراغ سبز نشون دادم و امیدوارش کردم ...

نه میتونم فراموشش کنم ...

این چه شرایط مزخرفیه ...دلم یه زندگی آروم میخواست ...خدا منو هم از این محروم کرده ...همیشه باید یه چیزی باشه که من بابتش غم تحمل کنم ،زجر بکشم تا شاید برسم به اون چیز ...

تنها راه خالی کردن حرصام اینه هر چند مدت از بلاک در میاوردمش و خوبه اونم بلاکم کرده و چرت و پرت مینویسم ولی این حرکتم رها کردم ولی دیگه به خاطر اینکه تو دانشگاه مسئولیت گرفتم ،در آوردمش حتی ...

واییی دلم میخواد حرصامو خالی کنم روش ...چه قدر سخته هم دیدنش هم ندیدنش ...

از دوشنبه ندیدمش ...هر وقت این حجم از روزا میگذره اینجوری میشه ،یه مدت دو هفته ندیدمش آخراش فقط اذیت میشدم ...حتی آخرین روزی که من دانشگاهم کلاس نداره ولی تمام دلخوشیم اینه سه روز دیگه که کلاس داره من امتحان دارم ...

🤍🩶🖤

بدترین جمله ای که خوندم اینه دل کندن از کسی که  عاشقش شدی ولی رسما تو رابطه نبودی خیلی سخت تره تا با اونی که تو رابطه بودی ...

کاش مستقیم میگفت ازم متنفره و نمیخواد تو زندگیش باشم تا بگه صبر کن یه مدت بگذره ...

خوب من اذیتم ...ازت متنفرم و دوستت دارم که همه چیز تو رو یادم میاره 

حتی امین امتحان مزخرف لعنتی روز شنبه ام ...

تاریخ امتحانش سر این درس با یکی از امتحانام بود ،روز آخر ترم بود ،نگاه هاش مگه یادم میره ؟محوم شده بود و متقابلا منم ...

برای امتحان دوشنبه ام که اون داشت مدلشون با ما فرق داشت تا صبح بیدار بود منن از شوق دیدنش بعد از امتحان نخوابیدم 

🤍🩶🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چتدتا قشنگ# سرچ کن. فالوشون کن بعدم تو اکسپلور هرچی پست غمگین اومد بزن رو ۳ نقطه و علاقه ندارم رو ...

آخه زیاد اهلش نیستم ،الانم زدم بیرون تا پایان امتحانات سمتشم نمیرم ...

الانم مجبوری اکتیوش کردم ،میخواستم به یه نفری پیام بدم که کنسل شد قضیه 

🤍🩶🖤
دختر تو‌ منی یا من تو :) شرایطم عینا مثل خودته امروز روز اخر امتحانمون بود و من با حسرت تموم نگاهش ...

هعی ...

من حتی روزای باقی مونده هم شاید نبینمش چون موقع امتحانا داغونم ...

حس میکنم دوشنبه آخرین روزی بوده که دیدمش و نمیبینمش تا اسفند یا شاید بعد از عید ...اون لحظه ای که داشته نگاهم میکرده سرم خم بوده 😑دوستم بهم گفت ...خودمم یواشکی رفتم دیدمش 

مدل کلاسا و ترماشون با ما فرق داشت این ترم و ترم دیگه ...تنها دل خوشیم به اینه ترم دیگه بعضی کلاسامون پیش همه :)

🤍🩶🖤
هعی ...من حتی روزای باقی مونده هم شاید نبینمش چون موقع امتحانا داغونم ...حس میکنم دوشنبه آخرین روزی ...

الاهی بگردم بیا بغلم🫂🫂میفهمم منم ۵ ترم‌ بود که باهم‌کلاس برمیداشتیم ولی این ترم نیست دیگه 🥲نگران نباش مطمعنن تو دانشکده میبینیش😍

الاهی بگردم بیا بغلم🫂🫂میفهمم منم ۵ ترم‌ بود که باهم‌کلاس برمیداشتیم ولی این ترم نیست دیگه 🥲نگران ...

🫂❤️

تو کل زندگیم یه ترم یه درس یه واحدی تونستم باهاش بردارم ترم پیش ،تنها پشیمونیم اینجاست که کاش همون موقع یه دو واحدیم برمیداشتم باهاش 🥲دیگه بمیرمم نمیتونم بردارم چون دو ترم ازم بالاتره و خیلی با هم مقطعمون متفاوته ،زمانیم که مقطعمون یکی بشه باز نمیتونم بردارم به خاطر تداخل احتمالا ...

نمیدونم واقعا ،مگر اینکه مثل این مدتهای اخیر بیاد کتابخونه بمونه 

🤍🩶🖤
🫂❤️تو کل زندگیم یه ترم یه درس یه واحدی تونستم باهاش بردارم ترم پیش ،تنها پشیمونیم اینجاست که کاش هم ...

🥺بگردمم چه قدر میفهمتت نمیشه بهش بگی بیاد کتاب خونه بمونه یا بیرون همو‌ببینید 🥲🥲هرچی بوده صلاح بوده بسپار به خدا قطعا خدا درستش میکنه منم این ۵ ترم یه روز خوش ندیدم باهاش همکلاس بودم ولی پیر شدم 🥲🙂نمدونم میفهمی یا ن دلم میخواد هم تو زندگیم باشه هم نباشه 

🥺بگردمم چه قدر میفهمتت نمیشه بهش بگی بیاد کتاب خونه بمونه یا بیرون همو‌ببینید 🥲🥲هرچی بوده صلاح بو ...

نه عزیزم ،قهریم 🥴با هم از عید تا حالا حرف نمیزنیم ،دعوا کردیم ،من حرف نادرستی زدم تهش و عذر خواهی کردم ولی خوب بد بود دیگه 😑ایشالا 

آره میفهمم ،همکلاسی که سخت تره ...

میفهممت ...

اره کاملا متوجه ام ...به خاطر روزای سختم ازش متنفرم ،میگم حتی با یکی از بچه هایی که توجه داشت بهم اوکی تر شدم ،حس خیانت دارم چند روزه 😑هم به خودم هم به جفتشون 

🤍🩶🖤