2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9922 بازدید | 258 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اصلا هدیه نه. خودت گفتی بخر. وسیله کارمه.داریم میگیم خواسته سر به سرت بزاره. باهات کل کل کنه ا ...

شوخی جالبیه😑😑😑

دست یکیوپیچوندن واقعا شوخی سالمی هست

مشاوره های اینجا عالیه

جداشو بزار اون بدبخت زندگی کنه

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

خب چرا اصلا خرید😂😂😂😂که بعد بگیرهمیخواسته دعوا راه بندازه که دست بزن بودنش لو بره😑😑😑

دست بزن؟ ادمی دست بزن داره به این زودی لو میده؟ چرا بخاد لوبده اصلا؟ جنبت ببر بالا میخاسته باهات شوخی کنه حالا هی بگو چرا خرید اصلا دلش خاص بخره بگیره براخودش عجب، سرکاریه

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
ی رفیقی دارم از کنارش رد میشی میگه چرا اینجوری رد شدی فک کنم اسی هم مثل اون رفیقمه

😂😂😂😂😂😂رد شدنت بهم حس خشونت داد 🤣🤣🤣

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

فشار دستشو‌ کمتر کرد و گفت مروارید‌ های چشاتو‌ الکی هدر نده در حالی که سعی می‌کردم بغضمو‌ قورت بدم ب ...

بعد یهو منو مث پر کاه رو دستی تنومندش بلند کرد و ب سمت اتاق خواب سرتاسر قرمزش رفت

در و با پاش هل داد و با ی حرکت منو پرت کرد رو تخت و خیمه زد روم و تو چشای یخیم زل زد  و من اونشب با دنیای دخترونگیم خدافظی کردم...🤝