2777
2789

خانوما من رابطه محافظت نشده داشتم پریشب، که ناخواسته به علت پاره شدن ک**دوم این اتفاق افتاد متاسفانه.🥲🥲🥲🥲

با فاصله نیم ساعت اورژانسی تنسی خوردم

برای اینکه بدونم اثر کرده باید منتظر چه علائمی باشم؟🤔

یه مقدار درد لگن و پا دارم شبیه درد وقت قائدگی هام ولی خبری از لکه ای یا خون نیست.🙄

در ضمن روز ۱۰ دورم بودم ( ۲۸ روزه ست دوره هام)

تا ۳ روز دیگه باید پریود بشی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که با این تیتر جذاب و جنجالی بهمون اطلاع دادی🚶‍♀️🚶‍♀️

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

قرص مشکلی نداشته باشه مثلا تاریخ مصرفش نگذره حله اثرش رو می‌ذاره نگران نباش

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
باور کن فقط برای اینکه تجربه بقیه رو بدونم تاپیک زدم😂😭

😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫