2777
2789

من خودم ۲۵ سالمه دیگه و کلن یدونه خواستگار داشتم اونم ماله پنج سال پیش که همسایه بود  به قول خودش از سنگین و سر به زیریم خوشش اومد ولی من ظاهری ازش خوشم نمیومد واون سن و مناسب ازدواج نمیدیدم  دیگع گفتم خودم دست به کار بشم و با کسی دوست بشم خلاصه از یه پسری از همسایه ها خوشم میومد و فالوش کردم یه مدت صحبت کردیم چندین بار پیشنهاد بیرون داد من قبول نکردم تا دیروز رفتم باهاش کافه نشستیم تو حرفاش گفت که من تقریبا بیش از یکسال پیش دیدم از در خونه زدی بیرون و با سه تا از همکارام تا شمارو دیدیدم یه لحظه سکوت کردیم  و از سر سنگینی تون صحبت کردیم و گفتیم این دختر امکان نداره با کسی نباشه خلاصه دیروز منو که دید گفت مشخصه یا تا حالا با کسی در ارتباط نبودین یا خیلی وقته سر قرار نرفتین خلاصه بگم تما اینارو میدید و تهش بین حرفاش گفت خانوادم قصد دارن منو زن بدن  یا میگفت من کارم الویتمه و اگر کسی بهم اینجور بگه خوشحال میشم تا اینکه بهم بگه تو الویتمی ومیگفت خودم قصد ازدواج ندارم یا میگفت از روابط امروزی که انتظار دارن همش براشون وقت بزاری بدم میاد  منم شبش پیام داد خوشحال شدم از دیدنتون  و قرار بعدی رو شما مشخص کنید منم بهش گفتم طبق صحبت تاتون  حس بدی بهم دست داد شما هدفت سر گرم بودنه  خلاصه برگشت گفت من مشکل اعتماد دارم و باید به شنا خت برسیم اون حرفایی که زدم کلی بود و تا نشناسم نظر واقعیم نمیگم و بخاطر اتفاقی که برام قبلن افتاده ) شکست عشقی خورده (دیگه حس قلبیمو نمیگم ولی من از شرم و حیای شما خیلی خوشم اومده و تهش گفت  نیاز به زمان دارم  منم میگم پسرا همش دنبال بهونه ان وگرنه ایشون دوساله میبینه من چجور میرمو میام الانم متوجه شده با کسی نبودم پس همش دنبال وقت گزرونیه حالا نظر شما چیه بنظرتون خیلی دیگه سختش نمیکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه بیشترشون ازدواج نمیکنن با این وضع اقتصادی!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

اگه شکست عشقی خورده و مشکل اعتماد داره اول بره پیش ی روان‌شناس مشکلشو حل کنه بعد وارد رابطه شه و اینجوری احساساتی ک هنوز نتونسته باهاش کنار بیاد و درست کنه وارد رابطه نکنه تا سمی شه، درکل حق با خودته.

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
خب چرا تا 25 با کسی نبودی؟

خیلی دلیل دارن یه دلیلش اینکه برای حفظ ابرو دو اینکه میخواستم به چیزایی که میخوام برسم و نرسیدم و اینکه عمیقا از کسی خوشم نیومده بود 

خیلی دلیل دارن یه دلیلش اینکه برای حفظ ابرو دو اینکه میخواستم به چیزایی که میخوام برسم و نرسیدم و ای ...

ديگه بنظرم وارد رابطه شو البته با کسی که با معیارهات جوره 

زمونه عوض شده واقعا نمیشه بدون شناخت قبلی ازدواج کرد 

ديگه بنظرم وارد رابطه شو البته با کسی که با معیارهات جوره زمونه عوض شده واقعا نمیشه بدون شناخت قبلی ...

عزیزم طبق نظرت میشه تاپیک اخرم بیای

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡