2777
2789

چون تایمش کمه میتونی مهارت پولساز یاد بگیری کنارش

بازم نمیدونم نظرتون چیه

شرایطشو داشته باشین نقدو به نسیه میدین؟ یعنی عاشق و کشته مرده شغلی باشین که بیشترش با پارتیه حقوق توووپ اما احتمالش هست شما هم استخدام کنن چون خیلی باسواد هستین و پارتیشم احتمالا پیدا شه

یا معلمی که بازم استعداد دارین اما اصلااااااا ارضاتون نمیکنه و دوست ندارین برین

چون حقوق و موقعتیش رو دوست ندارین

خانواده هم کشته مرده معلمی...

تاپیک واسه من نیست سوال ازم نپرسین من رشته دیگه ای میخونم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
نه نه نه نه نه ….میشی شبیه من یه معلم بلند پرواز حقوقش چقده سیزده چهارده تومن میخای چیکارش کنی

خانواده فشار میارن میگن پشییمون میشی تو این بیکاری کی مینویست سرکار و...

طرف وحشتناک بلند پروازه میگه من حداقل پنجاه میلیون حقوق میخوام

تایم ازاد نمیشه کنارش مهارت یاد گرفتm

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاااااتو اموزش درورش با چندرغاز حقوق و کلی کار و اعصاب خوردی بلند پروازی یادت میره اصلا

معلمی؟ اخه میگن تایمش کمه میتونی کنارش مهارت پولساز یاد یگیری

غیر اینه؟

خانواده فشار میارن میگن پشییمون میشی تو این بیکاری کی مینویست سرکار و...طرف وحشتناک بلند پروازه میگه ...

والا این بلندپرولز وحشتناک نیس

بخوای یه زندگی نرمال داشته باشی و نیازهای اولیه ات درست تامین بشه همین قدر پول لازمه

من دانشجو معلمم . خب ؟

اما در کنار دانشگاه بازم دنبال شغل میگردم چون وقت آزاد دارم در کنارش اهدافمو نوشتم و مطمینم بهشون میرسم مثل دبیر زبان داداشم که الان تیلیاردره نه میلیاردرا . 

اما این فقط و فقط به شخص و پشتکارش و دیدگاهش بستگی داره ،چون کسی که میخواد موفق بشه موفق میشه 

من خودم بلند پرواز هستم و به نظرم شغل معلمی برام جالب و باحاله 

البته اگر معلم دروسی مثل زیست و شیمی بشم خیلی خوب میشه 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂