2777
2789

اوایل حتی سرشم بلند نمیکرد،میخواست صحبت کنه زل میزد به در و دیوار گزارش کار میداد.

یک هفتس تا فرصت پیدا میکنه و بیکار میشه میاد اتاقم نمیره

چندروز پیش طبق معمول که تشریف اورده بودن و درمورد مسائل بی ربط صحبت میکردن،یکی از همکارا صدام کرد منم از خدا خواسته رفتم پیشش گفتم کاری داشتید پرسید خانم ... پیشتونه گفتم نه آقای ... یهو لبخند معنی دار زد گفت پس هیچی برو عزیزم کاری ندارم صداتون میومد فکرکردم با خانم...صحبت میکنی😕

محل کارمون۴نفریم. فقط ی آقا هست و ۳خانم

دوست ندارم بقیه فکر اشتباه داشته باشن،چطور برخورد کنم که هم محترمانه باشه هم این همکارم احساس راحتی نکنه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش تند برخوردکن بگو اقای محترم اگه مشکل کاری ندارین بفرمایید و هروقت اومد اخم کن محترمانه برخورد کنی پررو میش

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

باهاش تند برخوردکن بگو اقای محترم اگه مشکل کاری ندارین بفرمایید و هروقت اومد اخم کن محترمانه برخورد ...

اصلا درکش نمیکنم اون یکی همکارمم همش تیکه میندازه😕

روم نمیشه مستقیم بهش بگم

گفتم مشکلی پیش اومده تشریف اوردید گفت نه هوای اینجا خوبه😑

اصلا درکش نمیکنم اون یکی همکارمم همش تیکه میندازه😕روم نمیشه مستقیم بهش بگمگفتم مشکلی پیش اومده تشری ...

خب هی بهش چش غره برو حرفم زد الکی خودتو مشغول نشون بده بعد بگو ببخشید میشه مزاحم کار من نشید 

یا در اتاقتو باز بزار اگه اومد تو درم بست بگو در رو باز کنید و گفت چرا فلان بگو من اینجوری راحترم اگه کاری ندارید بفرمایین🗿😁

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

خب هی بهش چش غره برو حرفم زد الکی خودتو مشغول نشون بده بعد بگو ببخشید میشه مزاحم کار من نشید یا در ا ...

در اتاقم اگه مراجعه کننده نداشته باشم کلا بازه اگه میبست که الان زنده نبود😂

وایمیسته بالاسرم منم با پرونده ها درگیرم و حرف میزنه منم سر تکون میدم دراین حد اما بازم از رو نمیره

فردا اگه بیاد مجبورم برم اتاق اون یکی همکارم که خانومه

در اتاقم اگه مراجعه کننده نداشته باشم کلا بازه اگه میبست که الان زنده نبود😂وایمیسته بالاسرم منم با ...

ای بابا من یه سر بیام اونجا اسفالتش کنم برگردم:/

در اتاقم اگه مراجعه کننده نداشته باشم کلا بازه اگه میبست که الان زنده نبود😂وایمیسته بالاسرم منم با ...

کلا درمورد کار صحبت میکنه حالا اگه یکی از بیرون ببینه فکرمیکنه چه خبره😂

خودش خیلی محترمه روم نمیشه مستقیم برخورد کنم از رفتار همکار خانمم خوشم نیومد 

سلام عزیزم، عذر میخوام مرتبط با موضوع تاپیک نیست ولی لطف میکنید راهنمایی کنید؟

برای دروس تخصصی آزمون شما از چه منابعی استفاده کردید؟

اگر از کانالی استفاده کردید لینکش رو لطف میکنید؟

کاربر قدیمی از سال 97

مجردید هر دو؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮