2777
2789
عنوان

تلگرام و مامور مخفی

275 بازدید | 34 پست

سلام خانوما من دد راستای طلاقم یه گروهی تو تلگرام هست که وکیل ها هست و سوال حقوقی داشتی میتونی بپرسی من اونجا یه سوال پرسیدم یکی اومد پی ویم و گفت که میتونه کمکم کنه و صبح اول وقت طلاقتو برات میگیرم و مهریه اتم تا گرون اخر پرداخت بکنه باید من هنگ کردم گفت پارت دارم و این حرفا مامور مخفی بود یجورایی گفت برای این کار شماره سیمکارتی بده که بنام خودت باشه بعد هیچی نخوایت نه پول نه چیز دیگه ای به نظرتون جریانش چیه؟ ؟؟

عجیبه

بسیار عجیب

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صدباااار تلویزیون گفته

اینا با سیم کارت کلاهبرداری میکنن و فقط میفته گردن تو چون دیگه اسم تو هست 

نکنننننن

مامور مخفی چه داستان مسخره ایه! اگر به تو بگه ماموره که دیگه مخفی نیست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

رو پروفایلت عکس داری؟

شاید خوشش اومده ازت  میخواد کمکت کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

چقد ساده اید اخه ، مگه فیلمه که مامور مخفی باشه ، مامور مخفی اخه ؟؟؟ اون تهش یه شارلاتانه که وکیلم نیست 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

ای مشکوک میزنه لطفا زود باور نباشید و سریع به آدما اعتماد نکنید نه شماره بده و نه هیچی. حضوری پیش یه وکیل خوب برو خودتو تو دردسر ننداز

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
صدباااار تلویزیون گفتهاینا با سیم کارت کلاهبرداری میکنن و فقط میفته گردن تو چون دیگه اسم تو هست نکنن ...

ندادم من شمارم رو شک کردم گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی اطلاعی داشت ممنون که گفتین

ای مشکوک میزنه لطفا زود باور نباشید و سریع به آدما اعتماد نکنید نه شماره بده و نه هیچی. حضوری پیش یه ...

من وکیل دارم اما تو جلسه اول میگه هیچی نگیر توافقی جدا شو نمیدونم چیکار کنم 

من وکیل دارم اما تو جلسه اول میگه هیچی نگیر توافقی جدا شو نمیدونم چیکار کنم

خب توافقی همسرت راضی هست مقداری از مهریه رو بهت بده؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

والا منم پارسال ماشینم توقیف شده بود.برای کشف حجاب.

بعدش قرار بود دادگاهی بشم

چون تو شهر خودم توقیف نشده بود

ونزدیکترین شهر ب شهر خودم ی صد کیلومتر فاصله داشت

ارجاع دادن شهرمون

منم میخاستم بپرسم پروسه دادگاه وجریمه چیه.وپلاک ماشینمم قرمز شده بود.یه وکیل گفت مث همین گروهی ک‌ میگی

سیم کارت ومدارک ماشین.وو دو روز دیگ واست حل وتمام

روزسوم گفت چهارپنج ملیون بده😑😂

رو پروفایلت عکس داری؟شاید خوشش اومده ازت میخواد کمکت کنه

نه عکس ندارم از خودم فقط میگفت میخوام کمکت کنم نه پول میخوام نه چیز دیگه ای اگه بخوای من راحت طلاقتو برات میگیرم صبح اول وقت یه برگه ای هم فرستاد که توش یه چیزایی مربوط به مقام معظم رهبری و کشور لبنان بود گفت جایی هم اینو نگو اگه میخوای کمکت کنم شمارتو بده که بنام خودته منم ندادم خب اگه میخواست کمکم کنه چرا به جای کدملی شمارم رو خواست؟