2777
2789

یه عده رو میبینم دوس دارم بالا بیارم روشون 

گفتن برای روز مبادا جمع کنید ولی نه اینجوری 

الان با صدای دعوا از خواب بیدار شدم رفتم از پنجره نگاه کردم دیدم همسایه روبرو داره با بغل دستیش سر جا پارک دعوا میکنه ، این همسایه سه تا ماشین داشت الان چهارمی رو خریده گذاشته دم در همسایه بغلی ، همسایه بغلی هم ماشینش داخل حیاط بوده رفته زنگشونو زده گفته بیا ماشینتو بردار من باید ماشینمو بیارم بیرون برم سرکار ، اونم داد و هوار میکرد میگفت چرا اومدی منو از خواب بیدار کردی 😐 یه عده مرز های نفهمی رو جابجا کردن 

حالا از همین همسایه گدا گشنه بگم ، این آقا چهارتا ماشین خریده یکیشو گذاشته دم در خودش بقیه رو دم در این و اون میذاره ، این درحالیه که نه خودش نه زنش یدونه دندون سالم تو دهنشون ندارن برای جویدن لقمه 😏 اوایل که اومده بودیم تو این خونه من با زنه سلام علیک داشتم از وقتی فهمیدم چه شخصیتی داره دیگه همون سلامم نمیدم ، فکرشو بکنید زنه دوازده تا النگو تو یه دستش داره هشت تا النگو هم تو دست دیگش ، چندتا زنجیر رو پیچیده دور گردنش ولی یدونه دندون سالم نداره ، همیشه ی خدا سیر تو دهنشه ، دندوناش درد میکنه نمیره درست کنه ، مال دنیا رو دو دستی چسبیدن ، دارم به این فکر میکنم اگه یه روز همه چیزشونو از دست بدن چی به سرشون میاد؟ خدا شاهده سکته میکنن همون ثانیه ، به خودم افتخار میکنم که اولویت خودمم و به خودم میرسم و وقتی میخندم کسی چندشش نمیشه ، خونه ماشین بره به درک جونم سلامت باشه ، یه پیرزن تو کوچه هست آمپول میزنه هیچ مجوزی هم نداره ، از درد اینکه پنجاه تومن پول آمپول نده میره اونو میبره آمپول های خودشو شوهرشو پسرشو میزنه ، من نمیدونم بخدا چطوری اعتماد میکنه ، جونشو فدای پول و مال و اموال کرده ، از خدا برای اینجور آدما طلب آرامش و عقل سلیم میکنم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا تغییر نمی‌کنند. اینجوری زندگی کردن رو دوست دارن. و متاسفانه لذت میبرن😨و از همه بدتر هیچ آدمی نمیتونه طرز فکر یکی دیگه رو تغییر بده.

در آینده عروسه میخوره و حالشو می‌بره و فاتحه هم نمی‌خونه براشون🤣

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
ولی ماشالا خوب آمار النگوهای خانم همسایه و چیزایی که تو دهنش داره میخوره و آمار دندونای خراب خودش و ...

خودش میگفت 

وقتی سلام علیک داشتیم میومد میگفت دوازده تا النگو رفتم خریدم 

وقتی هم دندونش درد میکرد بهش گفتم برو دندون پزشکی گفت نه مال شوهرمم خرابه سیر می‌ذاره درست میشه مال منم با سیر درست میشه 

استارتر ی قسمت این ماجرا ب شدت تلخ تره ک یادت رفته عنوان کنی...

اینکه نتاسفاته ی عده عقلشون ب چشمشونه و عاشق و مدافعه و دنباله رو و رفیق این عده هستن

طوری ک پولشون چشم اونارو کور کرده و لو راهشون غلط ولی عاشقشونن...

استارتر ی قسمت این ماجرا ب شدت تلخ تره ک یادت رفته عنوان کنی...اینکه نتاسفاته ی عده عقلشون ب چشمشونه ...

دقیقاً 

اگه براشون مهم نبود که دیگران همه چیزشونو ببینن که تو چشم ملت نمیکردن 

ماشیناشو میبرد میذاشت داخل پارکینگ 

طلاهاشم میذاشت تو خونه ، جدا از همه چی خیلی خطرناکه ، تو دنیایی که طرف به گوشواره ی یه بچه رحم نمیکنه به این میخوان رحم کنه. من خیلی نگران اینم که خفتش نکنن 

هر چند اگه خفت کنن و طلاهاشو بگیرن میاد میگه وای کاش منو میکشت ولی طلا هامو نمی‌گرفت