2777
2789
عنوان

بچه ها شناسممو میخوام بندازم آشغالی تا شوهرم پیدا نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 112 پست
میگم ولی مجبورم میکنه یا خانوادشو پر میکنه زنم نمیزاره و فلان اونا هم با من دشمن میشن راهکار چی داری ...

طوری نیست بذار بگه زنم نمیذاره من جای تو بودم. ک تو رو خودشون میگفتم باعث دعوا و جنگ تو زندگی ما نشید من نمیخوام اینطوری با شوهرم برم سفر مخالفتمو ره همه نشون میدادم طوری نیست بذاد بفهمه جدی هستی زوری که نیست. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نه اصلا

بی سیاستی دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
میگم ولی مجبورم میکنه یا خانوادشو پر میکنه زنم نمیزاره و فلان اونا هم با من دشمن میشن راهکار چی داری ...

با سیاست رفتار کن نه با اذیت کردن

اگر اذیت کنی ، بیشتر باهات لج میشن و تو میشی بده

بایستی به خانواده اش احترام بذاری، باهاشون دوست باشی، حتی مسافرت هم بری ، بعدا هم با گفتگو و اینکه من چقدر به خانواده ات اهمیت میدم ولی تو نه ، کم کم رامش کنی و ...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

همه باهم برید مسافرت اونجا دهنشونو سرویس کن

کاربر پاریس سلام 🫣عزیزم من یکی از هوادارای شمام، از زمانی هم که خواننده خاموش بودم نظرات شمارو دوست داشتم... خیلی خوبین 😍

کایرا و یه کاربر دیگم دوس داشتم ک اون زمان خیلی فعال بودن 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

شاید با خانواده تو راحت نبودهتو هم میتونی بگی نمیام، دوست ندارم و... خودتو به مریضی بزن و نرویا یه ب ...

گوه میخوره راحت نباشه 

چجور با عنترای خودش راحته 

منم با خانواده اون یجا باشم انگار تو جهنمم

پس چیکار کنم

کم کم و با آرومی باحاش حرف بزن بگو بشینیم دو کلمه حرف بزنیم . اونوقت بگو کم به من اهمیت میدی منو نادیده گرفتی وقت برام بزار ... بگو کم کم افسرده میشم اونوقت نه همسر خوبی برای تو میشم نه برای بچه ام.

مامانم ساده اس تا میگه برو وفلان

اینقدر نگران ناراحت نکردن خونوادش و دشمن شدنشون نباش. با خودت بگو هر کی ناراجت میشه به درک. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.