2777
2789
عنوان

واسه کسی که خیلی بلند پروازه معلمی خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 63 پست
والا این بلندپرولز وحشتناک نیسبخوای یه زندگی نرمال داشته باشی و نیازهای اولیه ات درست تامین بشه همین ...

ینی میگی معلمی خوبه؟

خب نیاز اولیه به چه درد میخوره فراتر از اون...

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلمی؟ اخه میگن تایمش کمه میتونی کنارش مهارت پولساز یاد یگیریغیر اینه؟

چرا میشه اما تلاش میخواد .

اتفاقا اگه دبیری هم باشه و بخونی براش و بتونی یکی از بهترین دبیرا بشی درآمد خیلی خوبی می‌تونه به دست بیاره . 

من خودم نمیدونم ولی پسر یکی از اقوام دقیقا همین شرایطو داشت معلم شد همزمان تو بورس و اینور اونور هم فعال بود شم اقتصادی قوی داشت شروع کرد تجارت و خرید و فروش هفت ساله معلمه در کنارش روی این کار هم وقت گذاشته هیچی دیگه الان به قدری وضعش خوبه که میخواد معلمی رو ول کنه یه سال دیگه تعهد کاری داره بعدش ول میکنه

من دانشجو معلمم . خب ؟اما در کنار دانشگاه بازم دنبال شغل میگردم چون وقت آزاد دارم در کنارش اهدافمو ن ...

بحث اینه طرف دلش گیره یه شغل و جایگاه دیگس

اصلا روانی شده

خانواده فشار میارن میگن پشییمون میشی تو این بیکاری کی مینویست سرکار و...طرف وحشتناک بلند پروازه میگه ...

خونواده که تا آخر عمر کنارت نیستن

واسه رضایت خونواده کار نکنه بهتره

من برا ازدواجم گفتم هرچی خونواده بگه

و شیش ماه بعدشم طلاق و یه عمر بدبختی

حالا خونوادم کجان؟ هرکی سرخونه زندگی خودش

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
پنجاه تومن گفتم حداقل لازمهمعلمی برای خانمی که میدونه مثلا پدر یا شوهرش میتونن تامینش کنن اکیه

این میگه من باید از مردا هم درامدم بیشتر باشه

بلند پروازی درکنار واقع بینی خوبه من. معلمین دوست دارم..هرکسیم نمیتونه معلم بشه آزمون داره مصاحبه دا ...

واقع بین هم هست

خیلی باسواد و تلاشگره

میگی چکار کنه

تلاش بکنه قبوله اما نمیخواد تلاش کنه

خونواده که تا آخر عمر کنارت نیستنواسه رضایت خونواده کار نکنه بهترهمن برا ازدواجم گفتم هرچی خونواده ب ...

بعد وقتی به هدفش نرسید میزنن تو سرش میگن چرا نقدو ول کردی چسبیدی به نسیه

بحث اینه طرف دلش گیره یه شغل و جایگاه دیگساصلا روانی شده

خب در این صورت که اصلا نمیتونه بیاد معلمی. 

من داداشم خیلی اصرار کرد برم اما خودمم راضی بودم ازش که اومدم چون دوست داشتم تابستون داشته باشم و بتونم کنارش فعالیت کنم . 

ی نکته بهت بگم . برای ایندت نظر هیچ کس جز خودت برات مهم نباشه ، در نهایت خودتی که میبینی راضی ای یا نه ، نه خانواده . 

چهار روز دیگه کسی یادش نمیاد داشتی چیکار میکردی . پس به دور از نظر بقیه دوستت ببینه کدومو میخواد و بره سمت همون .

واقع بینانه هم نگاه کنه نه از روی شانس