2777
2789
عنوان

چرا برام خرج نمیکنه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 64 پست
یه دستبند بدل بگیره هم من کلی خوشحال میشم. اون بیاد بودنه بفکر بودنه برام مهمه. من احتیاج مالی ندارم

شما فقط ۵ ماهه با همین. بعدشم اون سرباره از یه سرباز چه توقعی داری. وضعشم که میگی زیاد خوب نیست. تو خانوادشم که میگی بلد نیست. پس چرا توقع داری. حداقل صبر کن مناسبتی بشه بعد ببین چیکار میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه مطمئنی خسیس نیست پس بلد نیست ،به علاوه اینکه ممکنه چون سربازه دستش خالیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم شرایط سخته واقعاااا شاید تورو در سطح کادوهای ارزون نمیدونه و پول کادو های گرون رو نداره....اگر آدم خوبیه و همو دوست دارین سخت نگیر

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

من نیاز مالی ندارم مردا واسه زنی ک دوسشون دارن خرج میکنن. پس این الکی میگه ک منو دوست داره

وقتی پول نداره دیگه چه خرجی کنه؟ یکم واقع بین باشید لطفا 

بی درک نباشید

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اتفاقا پسرا خیلیم خوب بلدن برا کی خرج کنن کجا خرج کننمطمئن باش حتی اگه به روش بیاره یه جواب دندون شک ...

ببین من دقیقا همین تجربه رو داشتم انقدر ولخرج بود که نگو اما بلد نیست کادو بخره البته گل زیاد میخرید تا دلت بخواد اما کادو نه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

منم همسرم اوایل چیزی نمی‌خرید فقط می‌گفت چیزی لازم داری بخر ، چون هدف داشت می‌گفت پول الکی خرج نکنیم ، الان خداروشکر دو تا خونه دو تا ماشین داریم ، بدون اینکه بخوام ازش یه خونه و ماشین و بنامم زد و الان بهم همیشه میگه مدیون منی چیزی دلت بخواد و نخری  

بستگی داره به شرایط همسر 

باید ببینی طرز فکرش چیه ، هدفمند خرج می‌کنه و اقتصادیه یا نه خسیسه

بعضیام خوب بنده خدا ها ندارن ، در توانشون نیست 

عزیزم شرایط سخته واقعاااا شاید تورو در سطح کادوهای ارزون نمیدونه و پول کادو های گرون رو نداره....اگر ...

امتحانی بهش گفتم فلان رنگ مانتو رو میخام گفت بیا بریم برات بخرم.. این ینی پس پولشو داره ولی خودش مخصوصا تکون نمیخوره

ببین من دقیقا همین تجربه رو داشتم انقدر ولخرج بود که نگو اما بلد نیست کادو بخره البته گل زیاد میخرید ...

چرا میگی بلد نیست قربونت برم؟

چطور بلده گل بخره اما بلد نیست کادو بخره ؟؟

اتفاقا وقتش برسه کادوام بلدن بخرن اینا ولی نمیخوان هزینه ی بیشتر کنن برا دختر !