2777
2789
عنوان

چرا برام خرج نمیکنه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با چیزی ک تو گفتی بلد نیست 

ببین یادش بده با آرامش بگو من خیلی خوشحال میشم با چیزای کوچیک مثلا سوپرایزم کنی 

شرایطش الان جوری ک راحت میتونی طبق چیزی ک میخوای شکلش بدی 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
یه دستبند بدل بگیره هم من کلی خوشحال میشم. اون بیاد بودنه بفکر بودنه برام مهمه. من احتیاج مالی ندارم

عزیزم خب بعضیا بلد نیستن...خودت میگی تو خانوادشون هم نکردن ازین کارا که بنده خدا بلد شه ...پسرایی که بلدن و خودجوش میگیرن قبلا تجربشو داشتن ...به نظر من که داری سخت میگیری ..

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
چجوری دقیقا فردا میریم بیرون.. بگو چیکار کنم دقیقاآفرین مرسی

مثلا با هم برین پاساژ

مراکز خرید

فلان چیز ببین حالا نه گرون

ببین ذوق کن

ببین عکس العملش چیه میگه بخرم برات؟

اگه خرید هم خیلی ازش تشکر کن

بلد نیس اینو واقعا میگم من همسرم ۴۵سالشه تازه ۵ساله با تمرین و تکرار فهمیده قلق من چیه ، خیلی هم دوستم داره ،خسیس هم نیست ...این که بنده خدا سنی نداره وتازه سرباز هم هست ، حس میکنم بیشتر از توانش هم برات گذاشته .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
امتحانی بهش گفتم فلان رنگ مانتو رو میخام گفت بیا بریم برات بخرم.. این ینی پس پولشو داره ولی خودش مخص ...

بهش گفتی از هدیه خوشحال میشی؟

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

اينكه خرج نكردن حساب نميشه.

كافه ميبره، ماشين برات ميفرسته

اينا همه يعني اينكه ادم خسيسي و خرج نكني نيست.

١-بلد نيست(ك به نظرم الان همه ميدونن ، ندونن هم توي اينستا و غيره همه چ هست)

٢-دستش خيليي خيلي خاليه ك همين كفاف كافه اينارو بده.

بيا ي كاري كن

روز مرد نزديكه شما براش يك هديه بخر..و بگو من برام اين چيزا مهمه

و بهش ياد بده..ببين عكس العماش چيه..شرمندع ميشه و جبران ميكنع و ميگه نميدونستم

يا چه جوابي ميزه

💕

آره

خب اگه خرج کردن اینقد برات مهمه بگرد دنبال یه پسر پولدار سن بالا نه یه سرباز بدبخت ۲۴ ساله

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

دختر خوب خرج می‌کنه ها برات 

من خودم برام ارزشمند که تو حقوق چهار میلیون و هشتصد سربازی این مقدار برات خرج می‌کنه ‌ اون هنوز کار درستی نداره. اولا رابطه تو مقایسه نکن ، دوما من کم ندیدم خرج هایی که میشه دلایل دیگه داره یا نهایت دلیلی هم نباشه دوست داشتنی نبوده پشت اش . پس این دلیل دوسم نداره منطقی نیست ....