2777
2789
عنوان

چرا برام خرج نمیکنه یعنی

671 بازدید | 64 پست

پنج ماهه با همیم. پول کافه و و هله هوله های بیرونو میده.آژانش میاره دنبالم. 

ولی چیزی برام نمیخره. مناسبتی این مدت نبوده اما میتونس برام چیزی بگیره بی بهونه.

میخاد بیاد خواستگاری خیلی اصرار داره از بچگی هم میشناسمش. 

اینکع برام چیزی نمیخره خیلی ناراحتم، میگم چرت و پرت میگه اصلا دوستم نداره.. 

تو خونوادشون بلد نیستن محبت کنن سرده روابطشون اینو مطمئنم برا خواهرشم نمیخره چون میگم ک از بچگی میشناسمشون.

خودشم نه رابطه داشته کل عمرش نه مهارت و چیزی بلده. بچه مثبت درسخون بوده خلاصه بچه پاکیه. نمیدونم بذارم پای بلد نبودنش یا دوست نداشتن.

راهنماییم کنید.. شرایطمون خیلی با هم اوکیه ولی این خرج نکردنش همش بهم موج منفی میده..اما وقتی بهش میگم فلان چیزو میخام نه نمیگه میگه بریم برات بخرم ولی من میخام خودش بخره.

اما من خرج کردن خودجوش میخام.

۲۴ سالشه. وضع مالیش اونقدا خوب نیس اما خب می‌تونه خوشحال کنه منو.. سربازه فعلا 

لطفا همین راجب همین خرج کردن راهنماییم کنید بقیه موارد رابطه رو بحث نکنید. در ضمن اهل دست زدن بهمن نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری منم بودم ناراحت میشدم یه دوستی دارم رلش براش گل سر و لاک و جوراب های کیوت میخره مگه اینا چقد پولشه اما در عوض نشون میده چقد به فکرشه🥺

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔

مثل همسر منه که باید اوایل بهش میگفتم تا میخرید بعد یه مدت دیگه متوجه شد

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡