2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 189 پست
سبزی خوب خوب سرخ بشه با شعله ی کم که زمان بره بهتره از قبل انجام بدی حداقل یک ساعت زمان رو می خوادلو ...

ترکیب سبزی و اندازه هرکدومو میگی؟ مثلا توی یک کیلو چقدر تره ست چقدر جعفریه...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها اینم یادم رفت بگم لیمو عمانی رو حتما بذار تو آب و چندتا سوراخش کن که اگه تلخی داشت گرفته بشه و ب ...

رب انار ترش اینجاها پیدا نمیشه ولی نارنج رو امتحان میکنم

نمیشه لیمو عمانی نندازیم بجاش آب لیمو تازه بریزیم؟

منم وقتی سبزی رو سرخ میکنم کمی شنبلیله ی خشک میریزم و یک ربع بیست دقیقه ی آخر هم که میخوام زیرش خورش ...

وقتی شنبلیله خشک میریزیم دیگه نباید شنبلیله تازه بریزیم؟

چهارصد گرم سبزی ترهچهارصد گرم سبزی جعفریدویست گرم سبزی گشنیزدویست گرم اسفناج یا برگ چغندر( یا هر دو) ...

الهی عاقبت بخیر بشی عزیزم! خیلی زحمت کشیدی گلم! دستوره غذا دادن به این میگن، وگرنه وقتی ترکیب سبزی رو ندونم چه فایده ای داره دستور غذاها

عزیزم مقدارسبزی گذاشتم واست وقتی خوردکردی آبپزکن یکی دوروز بذارش فریزر بعد دربیارسرخش کنقرمه اینجوری ...

چشم گلم! واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی

وقتی شنبلیله خشک میریزیم دیگه نباید شنبلیله تازه بریزیم؟

هم خشک هم تازه . 

من اکثرا سبزی های دسته ای کوچک پاک شده میخرم 

مثلا ۴ تا تره ، ۴ تا جعفری ، ۳ تا گشنیز و ۲ تا شنبلیله و آن مقداری که گفتم شنبلیله ی خشک 

۱ - من بعد از اینکه گوشت رو با پیاز خوب تفت دادم به اندازه یک قاشق چایخوری سر خالی آرد گندم و نصف قا ...

گلم ترکیب سبزیت و اندازه هاشون رو هم میگی؟

الهی عاقبت بخیر بشی عزیزم! خیلی زحمت کشیدی گلم! دستوره غذا دادن به این میگن، وگرنه وقتی ترکیب سبزی ر ...

فداتشم عزیزدلم،انشاالله این سری خوبه خوب میشه قرمه ت😘

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من آماده میگیریم ولی چندتا سبزی فروشی عوض کردم تا به اینجا رسیدم

منم یجا میشناسم که ترکیب سبزی هاش خیلی خوبه ولی دوس دارم خودم یاد بگیرم تا راز خوشمزه شدنش رو خوب بلد باشم که اگر اون طرف رفت من عزا نگیرم