2777
2789

بچه ها شوهر من از این آدماست که خیلی رو ظاهر زومه 

یعنی از اول این شکلی بود که درسته زیبایی ها رو میگفت ولی اگه ایرادی هم می بینه یه جوری حالیت میکنه 

من اوایل خیلی اذیت میشدم.بارها گریم گرفته.یا قهر کردم.از یه جایی سعی کردم بی تفاوت باشم.یه مدت اوکی بود 

الان باز جدیدا میشینم کنارش شروع میکنه کاویدن صورتم 

مثلا من ژنتیکی پوستم منافذ زیاد داره و دکترم گفته کاریش نمیشه کرد 

یهو میگه برو پوستتو فلان کن 

یا جوشامو میکنه 

یا من خیلی وقتا پوستم قرمز میشه.کلا رنگ پوستم خیلی گلیه.به مادرم رفتم هی میگه چرا قرمزی

یا خیلی لاغر نیستم هر از چندگاهی میگه اندامت استخونی 

و کلی از این صحبت‌ها

منم با شوخی بیخیال میشم ولی درونم منفجر میشه از حس بد 

قبلا بهش گفتم این حرفا حس بدی بهم میده بی فایده بود

و لطفا نگید که تو هم ایراد بگیر چون تو ذاتم نیست.شما بودید چیکار میکردید؟؟؟

بهش بگو که باید تورو با همین ظاهر اندام و..قبول کنه چون ظاهر تو همیشه همینه و نباید باعث شه نسبت به خودت حس بد بگیری البته به نظرم با مشاور صحبت کن و زندگیت رو با نظرات اینجا خراب نکن

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش بگو که باید تورو با همین ظاهر اندام و..قبول کنه چون ظاهر تو همیشه همینه و نباید باعث شه نسبت به ...

یبار با مشاور صحبت کردم اون موقع نامزد بودم 

گفت خیلی جدی بگو یا ایراد نگیر یا من دیگه نیستم 

منم گفتم و اوکی شد یه مدت 

ولی باز همونجوری 

انگار درست نمیشه

یبار با مشاور صحبت کردم اون موقع نامزد بودم گفت خیلی جدی بگو یا ایراد نگیر یا من دیگه نیستم منم گفتم ...

من یه چیزی متوجه شدم تنها راه شکست یک ادم از در خودش وارد شدنه نگو نمیتونم یا باید یه مدت مث خودش باشی یا تحمل کنی 

ایراد کارت اینجاست که میگی من آدمش نیستم که ایراد بگیرم

منم همینجوری بودم، اصلا دهنم باز نمیشد از کسی ایراد بگیرم، دیدم شوهرم گاز رو گرفته هی میره جلو، منم چندبار ایراد ازش گرفتم، دیگه خیلی بهتر شده

هر بار بگه منم میگم خودت که بدتری، اول خودتو درست کن، میدونم سخته ولی یه بار با خنده بگو، دیگه روت باز میشه