2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 189 پست
من عکس قرمه سبزی عجله اینو تو تاپیکم گذاشتم قرمه سبزیا من محشر میشه یه چیزو از من به تو نصیحت.قرمه س ...

خب من اصلا نمیدونم اصالتش دقیقا چیه از بس که همه دستکاریش کردن

وگرنه من خودم خوش دست پنجه به کسایی میگم که بدون اضافه کردن مواد غذایی جدید به یه غذایی اونو خوشمزه درست میکنن!

مثلا ماکارونی خالم خیلی معروفه، ولی یبار زنداییم ماکارونی درست کرد خیلی خوش مزه شد، من برگشتم گفتم خوش دست پنجه یعنی این! خاله چیزای مختلف به ماکارونیش اضافه میکنه ولی زندایی با همون ترکیب اصلی همچین معجونی درست کرده! 

البته چیزای اضافه منظورم ادویه جات نیست!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هم خشک هم تازه . من اکثرا سبزی های دسته ای کوچک پاک شده میخرم مثلا ۴ تا تره ، ۴ تا جعفری ، ۳ تا گشنی ...

ممنون که ترکیب و اندازه هاشو گفتی! اینجوری دستور گفتن برای من با ارزشه

ببین میشه واقعا بعدا بیای نتیجه رو بگی؟ خیلیا یادشون میره یا تاپیکو قفل میکنن یا حسابشون بسته میشه و دیگه میرن که میزن. لطفا حتی اگه اگه این حسابت بسته شد، بعدا با هر اکانتی بیا اینجا بگو کدوم نتیجه خوبی داد. من واقعا نیاز دارم به نتیجه ای که میگیری. منم خیلی دوست دارم هر غذا رو بهترین روششو پیدا کنم. چون هزاران دستور پخت واسه هر غذای ایرانی هست.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ببین میشه واقعا بعدا بیای نتیجه رو بگی؟ خیلیا یادشون میره یا تاپیکو قفل میکنن یا حسابشون بسته میشه و ...

همه تلاشمو میکنم عزیزم

اصلا برای اینکه خیلی طول نکشه، هر دستوری رو که درست کردم میام نظرمو درمورد اون دستور میگم! چون اگر بخوام همه رو اول درست کنم بعد بیام بگم خیلی طول میکشه!

کلا میخوام تاپیکای مختلف درمورد دستور غذاها بزنم، یکی از تاپیکامو ذخیره کن تا درجریان تاپیکا باشی عزیزم

همه تلاشمو میکنم عزیزماصلا برای اینکه خیلی طول نکشه، هر دستوری رو که درست کردم میام نظرمو درمورد اون ...

دمت گرممممم آفرین بهت خیلی کار خوبی میکنی. بعضیا از رو اول ازدواج تا اخرش عینا یه جور درست میکنن و دنبال دستور بهتر نمیگردن. چشم حتما یه جای خوب ذخیره میکنم تایپیکتو.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)