2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 189 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رازش در سيزيش هستك من اماده سرخ شده ميخرمفوق العاده هست.گوشت و لوبيا و سبزي انداز درست باشه.كم گوشت ...

ای کاش ترکیب و نسبتای سبزی رو میدونستی گلم!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دقیقا همین مقداراشون برای منم خیلی مهمه ولی هیچکس اشاره نکرد! فقط ترکیب سبزی رو گفتن اما مقدارو نگفت ...

بذارتوی گوشیم بگردم ببینم میزانش پیدامیکنم برات چون قبلا فرستاده واسم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
رب گوجه فرنگی تفت داده شده با رب انار آخر پختت اضافه کن یکیم اینکه شنبلیله خشک شده تفت داده شده عالی ...

منم وقتی سبزی رو سرخ میکنم کمی شنبلیله ی خشک میریزم و یک ربع بیست دقیقه ی آخر هم که میخوام زیرش خورشت رو خاموش کنم کمی شنبلیله خشک دوباره اضافه میکنم . 

وای اصلا بحث سوزوندن نیس !سبزی قرمه باید در حد یک الی دوساعت با حرارت خیلی خیلیییی کم سرخ بشه جسارت ...

مامانم یبار از رامسر سبزی قرمه سرخ شده خرید، اونم از شدت سرخ شدگی سیاهه سیاه بود! هر کی با اون سبزی قرمه درست میکرد قرمه سبزیش خوشمزه میشد!

قطعا ترکیبش تاثیر اصلی رو داشته ولی فک کنم همین سرخ شدنش هم خیلی تاثیر داشته

چهارصد گرم سبزی تره

چهارصد گرم سبزی جعفری

دویست گرم سبزی گشنیز

دویست گرم اسفناج یا برگ چغندر( یا هر دو)

صد گرم سبزی شوید

صد گرم سبزی شنبلیله

بفرماعزیزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ببین شاید شعله گازت زیاده،خیلی خیلی کم بایدباشه

من خیلی وقته خودم سرخ نکردم، از کسی هم گرفتم برای من تلخ شده ولی برای خوده طرف تلخ نشده! لیمو عمانیم هم مشکلی نداشته!!! نمیدونم ایراد کارم کجاست دقیقا

عجله میکنی واسه سرخ کردن سبزی همین.یا ترکیب سبزیت ناهماهنگه

خودم که سرخ میکردم آره، واقعا هم عجله میکردم، خیلی هم تلخ میشد، ولی الان خیلی وقته خودم سرخ نمیکنم

ابتدا پیاز داغ کرده گوشت کامل یخش باز شده باشه،سرتفت میدی رنگ گوشت برگشت در قابمله میذاری با حرارت ک ...

سبزی رو اول بپزم تاثیر منفی میذاره؟

ابتدا پیاز داغ کرده گوشت کامل یخش باز شده باشه،سرتفت میدی رنگ گوشت برگشت در قابمله میذاری با حرارت ک ...

ترکیب و نسبتهای سبزیت رو هم میگی گلم؟