2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2721 بازدید | 189 پست
تاپیک قرمه سبزی منو بخون صفحه ۳گمونم سوالی بود بپرس نه اگه زمان بزاری تلخ نمیشه

زمان یعنی اینکه با زمان زیاد و آروم سرخ کنم؟

ببین من حتی سبزی سرخ شده از مامانم گرفتم بازم تلخ شد، ولی مال خوده مامانم تلخ نشد! لیمو عمانیم هم تلخ نبود! نمیدونم چه مرگشه

بعد از تاپیک خودم حتما به تاپیکت سر میزنم! من برای پیدا کردنه بهترین دستوره هر غذایی هیچ موقعیتی رو از دست نمیدم، خیالت راحت  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اصلا بحث سوزوندن نیس !سبزی قرمه باید در حد یک الی دوساعت با حرارت خیلی خیلیییی کم سرخ بشه جسارت ...


من هر دو مدلش رو خوردم از جاهای مختلف 

سبزی گه خیلی سیاه بشه رو اصلا دوست ندارم 

ولی امان از عطر و بوی سبزی قرمه که ماهرانه و به اندازه سرخ شده باشه

زمان یعنی اینکه با زمان زیاد و آروم سرخ کنم؟ببین من حتی سبزی سرخ شده از مامانم گرفتم بازم تلخ شد، ول ...

چقدر عجیب .ته نمیگیره یه وقت؟چون هیچی به ذهنم نمی‌رسه دیگه.حالا شما کلا لیمو عمانی و نریز یا پرکش کن بریز

همین نا محسوسا مهمن که بعضیا صداشو درنمیارن در به درا میخوان رازشون لو نره

آره محسوسا رو که همه میزنن و ترکیب همه یکیه

ادویه و مزه سازی نامحسوس مهمه و جا افتادن برای خورشها 

یک نوک چایخوری برای ۴ نفر مثلا

قدیم که تمبر هندی بود و ارزون  قورمه مجلسی و رستورانی ها

رو با اون ترش میکردن الان همون لیمو 

شمالی ها تیره و سبزی رو خیلی سرخ میکنن و سبزی محلی ترشک برای لعاب دادن وترشیش

یسری جاها سبز روشن  یسریا رب گوجه یک کم میزنن...

ذائقه اییه 

من که همون دستور بالا رو میرم و داخل سبزیش میگم یک کم ریحون و شوید و پیازچه نامحسوس بذار و اسفناج و چغندر

خیلی کم میگیرم چون بنظرم درسته  میگن لعاب میده ولی طعم آش رو میده  


خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

سبزی خوب خوب سرخ بشه با شعله ی کم که زمان بره بهتره از قبل انجام بدی حداقل یک ساعت زمان رو می خواد

لوبیاتو حتما جدا نیم پز کن بعدم آبشو بریز بره اصلا به خورشت اضافه ش نکن

پیازتو حتما رنده کن و با گوشتت تفت بده لعاب غذاتو زیاد میکنه

گوشت گوسفندی بهتره با یه کمی دنبه و یه قلم برای خوش طمع شدن ادویه ی قرمه سبزی الیت بنظرم خوشمزه بود اونم آخر سر بهش اضافه کن و برای سیاه تر شده آخر سر یه کوچولو شنبلیله خشک و تفت بده اضافه کن البته اگه سبزیت حسابی تفت بخوره خودش رنگش تیره میشه

و گوشتت که سرخ کردی اصلا آب سرد بهش اضافه نکن آب جوشیده

تره وجعفری وبرگ چغندروایفناج وکمی گشنیزوکمی شویدوشنبیله مقدارشون مهمه که من هیچوقت حفظ نشدم😂

دقیقا همین مقداراشون برای منم خیلی مهمه ولی هیچکس اشاره نکرد! فقط ترکیب سبزی رو گفتن اما مقدارو نگفتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من روغن دنبه میزنم فقط روغنش سبزی از بیرون میگیرمپیاز فراوان رنده شدهبادمجون سرخ شده یه دونه میدازم

بادمجون اخه😑

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز