2777
2789

سلام من الان هفته ۹ بارداری هستم ۱۰ رو پیش که سونو بودم همچی خداروشکر سالم بود و قلب هم داشت الان یه دو سه روزی هست که درد و تورم سینه هام حالت تهوع هام از بین رفته از اول بارداری تا همین دو روز پیش احساس کشیدگی و انقباض زیر شکمم سمت راست احساس می‌کردم ولی الان انگار نه انگار که باردارم انگار تو شکمم چیزی حس نمیکنم مثله قبل 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علائم از بین رفته تا آخر بارداری که نباید این علائم رو داشت که !

خب شکمم که احساس سنگینی و کشیدگی داشتم همیشه تا همین دوروز پیش هم احساس می‌کردم داخل شکمم چیزی هست گرفتگی داشت الان هیچی سبک سبکم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

عزیزم بچه تو شکم داره بزرگ میشه این حالت ها طبیعیه استراحت کن خوب چیزهای مقوی بخور

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

طبیعیه،احتمالا هم بچت پسره بخاطر کشیدگی سمت راست

الان دو روزی هست ندارم اون کشیدگی رو نه دردی نه انقباضی نه کشیدگی احساس نمیکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب شکمم که احساس سنگینی و کشیدگی داشتم همیشه تا همین دوروز پیش هم احساس می‌کردم داخل شکمم چیزی هست گ ...

خداروشکر انقباضات کمتر شده ، هنوز اوایل بارداری هستید ، بعضی علائم میره بعضی علائم دیگه میاد ، 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان دو روزی هست ندارم اون کشیدگی رو نه دردی نه انقباضی نه کشیدگی احساس نمیکنم

میخوای تا آخر بارداری عذاب و ناراحتی داشته باشی؟

طبیعیه بچه بزرگ شده شکمت بزرگتر شده عضلاتش باز شده دیگه کشیدگی حس نمیکنی

میخوای تا آخر بارداری عذاب و ناراحتی داشته باشی؟طبیعیه بچه بزرگ شده شکمت بزرگتر شده عضلاتش باز شده د ...

یع خدا از دهنت بشنوه آبجی خدا کنه همینی باشه که میگی من همش میترسم چیزیش شده باشه دور از جون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم تو دوران بارداری تا ماه اخر اصلا اذیتی نشدم 

اینقد سرحال بودم حتی بهتر از قبل بارداری

اگه سونو رفتی خوبه نگران هیچی نباش

دردا و گرفتگی ها هم گاهی هستن 

اینکه دردی نداری بهتره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

میری سونو و میای چون فکری نداری ی مدت ذهنت ازاد میشه😅

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من خودم تو دوران بارداری تا ماه اخر اصلا اذیتی نشدم اینقد سرحال بودم حتی بهتر از قبل بارداریاگه سونو ...

آخه یدفعه ای همه چی قطع شد گرفتگی شکمم بخصوص قطع شد نگران شدم 😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40