آره محسوسا رو که همه میزنن و ترکیب همه یکیه
ادویه و مزه سازی نامحسوس مهمه و جا افتادن برای خورشها
یک نوک چایخوری برای ۴ نفر مثلا
قدیم که تمبر هندی بود و ارزون قورمه مجلسی و رستورانی ها
رو با اون ترش میکردن الان همون لیمو
شمالی ها تیره و سبزی رو خیلی سرخ میکنن و سبزی محلی ترشک برای لعاب دادن وترشیش
یسری جاها سبز روشن یسریا رب گوجه یک کم میزنن...
ذائقه اییه
من که همون دستور بالا رو میرم و داخل سبزیش میگم یک کم ریحون و شوید و پیازچه نامحسوس بذار و اسفناج و چغندر
خیلی کم میگیرم چون بنظرم درسته میگن لعاب میده ولی طعم آش رو میده