2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 172507 بازدید | 771 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس صفحه چنده؟

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

از آدمای سست عنصر متنفرم

دخترمو چند سال پیش کلاس می‌بردم یه خانومی هم میومد یه روز با مادرش اومدن

حرف ازدواج شد گفتن دنبال یه دختر کارمند خوب می گردیم

من همکار همسرمو معرفی کردم

اونا هم رفتن دیدن و پسندیدن و شش ماهی برو بیا داشتن

آقاهه کلی به دختر خانوم ابراز احساسات کرده بود وعلاقه نشون داده بود

یه روز دختر خانوم به من زنگ زد گفت برات عکس  فرستادم نگاه کن

دیدم آقای خواستگار تو محضر در حال عقد کردنه😳🙄

خب پس مرض داشتی دختر مردم رو اینقدر امیدوار کردی؟ 

اینقدر خجالت کشیدم

بعد از سالها هنوزم یادم میاد احساس شرم بهم دست میده

مردک دیوانه

بعد یه فیلم فرستاده مربوط به منو خودش میشه رفته بودیم پارک زیرش اینو نوشته:هنوزم این فیلم و دارم یا ...

فکر شو بکن الان با تو ازدواج کرده بود،و این پیاما رو واسه یکی از دخترایی که باشون دوست بود می فرستاد،دلت پاکه خدا دوستت داره که زن این مردک نشدی

من نمی‌فهمم تا یکی کنارشونه جلو چشمشونه دنبال یکی دیگه ان فکرمیکنن بقیه بهترن،بعد میرن خوشی هاشون تموم که شد افتادن توی دردسرهای زندگی مشترک اون موقع یادشون میاد یکی راستی بود یه زمانی