2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 189828 بازدید | 806 پست

منم يه همچين جرياني تو زندگيم داشتم

من فكر ميكنم اين جور مردا نميتونن برا خودشون تصميم بگيرن و كسي رو كه ميخان انتخاب كنن و مجبور ميشن به هر دليل تن به ازدواج با كسي بدن كه مدنظر خانوادشونه و يا با دختري ازدواج كنن خودشون كه شرايط شون بهم بيشتر از معشوقه شون ميخوره 

و چون اون حس علاقه رو به اون طرف ندارن دلشون برا حسي كه به معشوقه شون داشتن و اون حس خاصه عه تنگ ميشه و متاسفانه دست به همچين كاراي كثيفي ميزنن🤦‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر یک درصد وسوسه شدی جوابش رو بدی اون دنیا جلوتو میگیرم حلالت نمیکنمزنش گناه دارهمردا تا یکی بهشون ...

نه بابا مگه دیونم جواب همچین ادم کثیفی رو بدم همون اول بلاکش کردم

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

میدونی چیه عزیزم اکثر مردها همین قدر آشغال هستن و شاید مدت ها تو‌کف یکی باشن اما بعد اینکه بدستش میارن انگاری دیگه خیالشون تخت میشه که اونو صاحب شدن کیگردن دنبال نفر بعدی متاسفانه ذات اکثریت مردها عوضی بودنشونه ((همه ی مردها رو‌نگفتم تاکید میکنم اکثریت ))

دوست ندارم باعث از هم پاشیدن زندگی بقیه بشم. دیر یا زود میفهمه زنش

من معتقدم ادم باید به هم نوعش هر چه سریعتر کمک کنه 

حالا ایشون نمیدونم ، ولی اگه همین خیانتا رو دیر متوجه بشیم شاید به یه درد و مرزی تبدیل بشیم که اگه یکی زودتر بهمون میگفت شاید بهتر بود 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
دوست ندارم باعث از هم پاشیدن زندگی بقیه بشم. دیر یا زود میفهمه زنش

شما باعث نجات یک زندگی میشی

نه از هم پاشیدگی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎