2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190028 بازدید | 806 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برعکس شما فکر میکنم جواب دادن به اون اقا یا ندادن ربطی به ظلم و دلسوزی برای زنش نداره 

اگه جواب بدی بخودت ظلم کردی 

من تو این موارد با خودم میگم از کجا معلوم اصلا پشت خط اون اقاست (یادتونه فیلم الیاس که به دختره زنگ میزد قرارو ... میذاشت در کالبد انسان )حالا این مورد شاید کالبد فردی که دوسش داشتی   

در کل هر پیشنهاد یا اتفاقی تو زندگیت میفته باید با دید اینکه درست یا غلطه انجام داد ارتباط دوستی با نامحرم کلا منتفیه حالا هرکی میخواد باشه 

صد هزاران دام و دانه است ای خدا

ماچون مرغان حریصی بینوا....

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
معلومه اگه تو بودی با جون و دل قبول میکردی آره 😑

نه گلم اتفاقا دیروز اکسم بهم پیام داد اسکرینش تاپیک آخرم هست جوابی بهش ندادم خودم البته اون مجردم هست 

کاش تو اینجا بودی 💔

واسه همینه که میگم گذشته آدما مهمه 😣😣😣 چه مرد چه زنگول این حرفایی که میگن گذشته به خود طرف مربوطه ...

عزیزم گذشته وقتی مهمه که جنبه عمومی باشه مثلا طرف قاتل باشه متهم باشه فراری باشه ولی وقتی خصوصی باشه واقعا به کسی مربوط نیست 

کاش تو اینجا بودی 💔

از همش شات بگیر جوابشو نده شماره زنشو پبدا کن بفرست واسش بدون هیچ توضیحی بعدم زنه رو بلاکش کن خود ...

وای نه

ولش کنین...این چه کاریه

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

بلاک کن

چه زبون بازم هست. داره زبون میریزه و به سادگیت میخنده.

مردک شیاد

مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.                                                         
خیلی خیلی خیلییییمخصوصا اونجایی که گفته بیا و خانمی کن..یعنی تفففف تو ذاتشون

خآنمی من بخوره تو فرق سرت تو لایق خاک کف پامم نیستی خانمی رو در حق زنت میکنم که گناه داره.... 

هول دنبال زنگ تفریح... حالا یا حوصلش سر رفته یا زنش بارداره یا بچه کوچولو داره یا کلا ذات این آدم تنوع طلبه.... اه اه اه مردک چندش همون بهتر سکوت کردی یعنی تو لایق فحشامم نبودی 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نه گلم اتفاقا دیروز اکسم بهم پیام داد اسکرینش تاپیک آخرم هست جوابی بهش ندادم خودم البته اون مجردم هس ...

خوب کاری کردی کسی که رفت فقط باید پشت سرش بگی الفاتحه 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔