2777
2789
عزییییزم..چه قدر کارتون سخت بوده..میتونم بمرسم چیکار میکردید چند سالته ؟ دقیقا بهترین روش کم محلی هس ...

فدات عزیزم❤

تو یه هایپرمارکت بودم

موقع مصاحبه اول فقط یه خانم بود بعد موقع امضای قرارداد، زنگ زد شوهرش اومد

از نگاه اول معلوم بود از من خوشش نیومده

مدام بهانه گیری میکرد

یه بار میگفت چرا دم در رو نشستی؟ خانمش گفت بابا همین صبح شسته اینجا رو

یه بار میگفت فلان وسیله م نیست، خانمش گفت بابا دیروز خودت برش داشتی گذاشتیش تو ماشین

یه بار بهش میوه تعارف کردم روشو کرد اونور😢

دنبال بهانه بود مدام

از اینایی بود که پی شر میگردن

خدا نصیب کسی نکنه

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
فدات عزیزم❤تو یه هایپرمارکت بودمموقع مصاحبه اول فقط یه خانم بود بعد موقع امضای قرارداد، زنگ زد شوهرش ...

دیگه بهش فک نکن..از این آدمای مریض زیادن و مریضیشون میدونی کی عود میکنه؟ وقتی که قدرت دست اونا باشه دیگه هرجوری بخوان میتازونن و هرحرفی و چپه بهت میگن..شب هست بهت میگن نه روزه..همین دوست پزشکم میگفت با اون دونفر تو یک گروه بود و اونا چون دوست چند ساله بودن هوای هم و داشتن هر حرف نامربوطی میزدن و هرحرف غیر منطقی میزدن دلشون به این گرم بود که دوستم هوام و داره تو بیمارستان بخش حسابداری بودن انگار آخرشم اخراج شدن..دوستم میگه من تحمل کردم چون اون آدما خیلی بی ارزش بودن و آرامش خودم مهم تر بود...من خیلی حرص میخوردم ولی میبینم واقعا دوستم چه قدر زرنگ بود..الان تو انگلیس با ادمای سطح بالا داره کار میکنه یه زندگی خیلی خوب و قشنگ به دور از این آدمای سمی این آدماهم تو بدبختی خودشون غوطه ور هستن..فقط رو هدفات وقت بزار و اینکه چیکار کنی سطح زندگیت و ببری بالاتر حرف بقیه اصلا ناراحتت نکنه مخصوصا متاسفتنه تو جامعه مریض زیاده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه بهش فک نکن..از این آدمای مریض زیادن و مریضیشون میدونی کی عود میکنه؟ وقتی که قدرت دست اونا باشه ...

چه قشنگ درک کردی فدات👌😍

دقیق زدی به هدف👌🏻

خدا خیرت بده، خیلی سبک شدم😢❤❤❤

پشت هر کاربری یه قلب هست❤