2777
2789
عنوان

متنفرم از یچه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3355 بازدید | 90 پست

واقعا سخته

باید جات بود تا این چیزا رو درک کرد

اگر میتونی با همسرت صحبت کن که تماااام تعطیلیها قبولش نکن مثلا در ماه سه با جمعه بیاد یه بارش برای خودتون باشین

اگر هم اصلا راهی نداره سعی کن هرچند غیر ممکنه ولی به چشم بچت ببینی و سه تایی خوش بگذرونی

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست حرف بزن جوری میگی انگار ما به جای تو جواب بله دادیم یا بچه جای تو جواب بله داده . چرا بچه رو نفرین می‌کنی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم شماهم حق دارین درسته ولی خب اپن بچع چه گناهی داره! تعطیلات فقط میتونه با پدرش وقت بگذرونه گلم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عزیزم نه مادر بچه رو نفرین کن نه خود بچه رو نه شوهرت رو خودت رو نفرین کن که رفتی با یه مرد مطلقه ی ب ...

انگار مادر بچه باید تنهایی بزرگش کنه هرچند که مادره فقط تعطیلات بچه رو میفرسته پیش باباش

میفهمم چی میگیشرایط بچه های طلاق خیلی سختهای کاش حداقل به ظاهر رعایت کنن تا زمانی که بچه مستقل میشه

دقیقا اون بچه بیشتر این پاسکاری شدن رو درک میکنه انگار که ب جایی تعلق نداره

شما اینقد ذاتت رذله و پسته که یه بچه رو نفرین میکنی قبل اینکه اون اقا بیاد شما رو بگیره پدر اون بچه بوده در نتیجه شما باید عاقلانه فک کنی قرار نیس چون شما رو گرفته دیگه پدری نکنه ادمیزاد اینقد خودخواه حق به جانم میشه مگه

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

خیلی از ما ها داریم یه زندگی سوهان روح و نابود کننده جوانی مون رو تحمل میکنیم چون بلد نیستیم بعداز طلاق چجوری تو صلح با همسرمون توافق کنیم سر بچه.متاسفانه بچه رو یا میکنیم اهرم فشار یا انتقام از زندگی مشترک بعدی طرفمون.حالا زن و مرد هم نداره

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
من هیچ سیاستی ندارم فقط حس اضافهی بودن دارم همیشه تمام تعطیلات رو با تنهایی و غصه خوردنم سپری میشه آ ...

اسی مشکلت اینجاست

نباید اینکار رو کنی

فقط و فقط باعث میشی شوهرت ازت دور بشه

سعی کن با بچه ارتباط برقرار کنی

باهاش دوست بشو 

اینطوری باعث میشی در آینده ازت به عنوان نامادری بدجنس یاد کنن

سعی کن با مشاور خودت صحبت کنی از بخوا بهت راه حال بده چیکار کنی وضعیت بهتر بشه