2777
2789
عنوان

انقدررررر تو‌ دلم به شوهرم خندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 68 پست
ادمای لوس و این کاراشون. خوشم نمیاد اصلا

کیوت وبامزن انشالله قسمتت بشه ازدواج کنی باعشق..وقتی طرفتو دوس داشته باشی تمام کاراش برات شیرینه مردا بیرون حفظ ظاهر میکنن ولی توخونه عین پسر کوچولوها میمونن🥰

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

درسته. شاید چون مجردم و تجربشو ندارم حس میکنم لوس بازیه.

میدونی به نظر من . مثلا من اینطورم شوهرمو جزئی از خودم میبینم . انگار جفتمون یه نفریم . دو نفر جدا نیستیم بخاطر همون احساس راحتی میکنیم . شاید یه علتش این باشه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیوت وبامزن انشالله قسمتت بشه ازدواج کنی باعشق..وقتی طرفتو دوس داشته باشی تمام کاراش برات شیرینه مرد ...

مرسی از دعای قشنگت🌹

همه روم ریپ زدن ولی خداییش منظور بدی نداشتم😂🥲فقط گفتم از بچه بازی مرد خوشم نمیاد اونم منظورم استارتر نبود اصلا

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

میدونی به نظر من . مثلا من اینطورم شوهرمو جزئی از خودم میبینم . انگار جفتمون یه نفریم . دو نفر جدا ن ...

چ قشنگ. پایدار باشید❤️✨️

مرسی از دعای قشنگت🌹همه روم ریپ زدن ولی خداییش منظور بدی نداشتم😂🥲فقط گفتم از بچه بازی مرد خوشم نمی ...

قربونت عزیزدلم ریپ زدن چون استارتر باذوق اومده بود تعریف کرده بود ..💖

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

قربونت عزیزدلم ریپ زدن چون استارتر باذوق اومده بود تعریف کرده بود ..💖

البته منم حرفمو با خنده و شوخی ب استارتر گفتم خودشم میدونه و به دل نگرفت

البته منم حرفمو با خنده و شوخی ب استارتر گفتم خودشم میدونه و به دل نگرفت

درسته 

بگردم ب روش نمیاوردی من اینقد دلم میسوزه برا شکموها ها دلم کباب میشه براشون فک میکنم هر دیقه گشنشونه کلا فک‌میکنم ادما همیشه گشنشونه مهمون میاد خونم هر دیقه چیز میز غذا شیرینی ب زور میدم یخور اصن نمیدونم چرا اینجوری ام مدام ب شوهرم میگم گشنت نی چی میخوری برات بیارم😅

جمعه همسرم دوتا نون بربری خریده بود 

توو راه نصفش یکی رو خورده بود، بعد اومد خونه مثلا من نفهمیدم، رفت آشپزخونه با چوقو نصف کرد،. بهش گفتم چندتا خریدی گفت یکی و نصفی 

حالا میدونستم چیکار کرده ها 

گفتم عه نون نصفه میده جدیدا، گفت آره همیشه دوتا میگیرم زیاد میومد گفتم کمتر بگیرم 

جمعه همسرم دوتا نون بربری خریده بود توو راه نصفش یکی رو خورده بود، بعد اومد خونه مثلا من نفهمیدم، رف ...

آخی گشنه بوده خب طفلی😄😄

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔