2777
2789
عنوان

انقدررررر تو‌ دلم به شوهرم خندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی چند سالشه شوهرت؟

باورت نمیشه ولی ۳۵ سالشه مرد گنده 😂😂😂😂 خودمم ۲۸ سالمه البته و با این سنمون سر شیرینی دعوا میکنیم 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

ارهههه😭 بخاطر حفظ غرور شوهرم و همچنین تناسب اندامم😂

نـــــــــــــــــــــــــــــه 😭😭

ازت بدم میاد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
شوهر من ک کلاااااا تو همه چی شکموعه یچیزی جلو باشه نخواد بخوره ب من میگ بردار نبینم نخورم میگم خب با ...

بخدا یه وقتایی مثل قحطی زده ها میشن😂😂😂😂

باورت نمیشه ولی ۳۵ سالشه مرد گنده 😂😂😂😂 خودمم ۲۸ سالمه البته و با این سنمون سر شیرینی دعوا میکنیم

اسی حالاتو نصف کردی؟ 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

ای نوش جونش خدا برای هم حفظ کنه شما رو مرسی لبخند آوردی به لبمون خدا به همه پسر ها همسر خوب و مهربون ...

فداتشم😘الهی آمین 

اسی حالاتو نصف کردی؟

اره دیگه 

به روش نیوردم اونم خیلی ریلکس اومد نصفش کرد😂

بعد تحفه منتم گذاشت سرم گفت ببین اینبار چقدر مساوی تقسیم کردم🤣

ن کلن میگم

اما ببین یچی بگم 

مثلا تو همین سایت دیدم میان میگن وای چقدر لوس و مسخره س زن و شوهر تو یه بشقاب غذا میخورن . یا تو جمع قربون صدقه هم میرن . وارد زندگی ک بشی اینا واست عادی میشه . منو شوهرم سنمون حدود ۴۰ منظورم اینه بچه نیستیم ک بگن از رو احساس زودگذره 

سالهاست تو یه ظرف غذا میخوریم سالهاست توی جمع بهم عشقم و عزیزم گفته .گاهی پیش خاله ش قربون صدقه م میره خاله ش بهمون میگه لوس بی حیا . اما عادت کردیم خو و همونطور هم توی جمع احترام همو نگه میداریم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
حالا همسر منم خیلی شکموعه هر چیزیم نمیخوره ....جدیدا کبدش چرب شده تو رژیمه گاهی اوقات میره بیرون یه ...

اره خودشون لو میدن وگرنه ما از کجا میفهمیم😂

همسر من عاشق نوشابس، من اجازه نمیدم خونمون کسی نوشابه بخوره مخصوصا همسرم که زخم معده داره، گاهی میره ...

خدا این خوشی های ساده رو ازشون نگیره🤣

اما ببین یچی بگم مثلا تو همین سایت دیدم میان میگن وای چقدر لوس و مسخره س زن و شوهر تو یه بشقاب غذا م ...

مگه گفتم این کارا لوس بازیه؟

تو خودت نفهمیدی منظورم چیه. من منظورم اینه از مردایی که بچه بازی در میارن و .... خوشم نمیاد

ن اینکه از مثلا اگه تو ی بشقاب غذا بخورید و اینا بدم بیاد مثل همون مثالی ک زدی. ولی دقت کن من نگفتم این کارا لوس بازیه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

مگه گفتم این کارا لوس بازیه؟تو خودت نفهمیدی منظورم چیه. من منظورم اینه از مردایی که بچه بازی در میار ...

منظور تورو فهمیدم گلی .منم مثال زدم .گفتم الان به نظرت کار شوهر استارتر لوسه شاید ازدواج کنی واست عادی بشه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
منظور تورو فهمیدم گلی .منم مثال زدم .گفتم الان به نظرت کار شوهر استارتر لوسه شاید ازدواج کنی واست عا ...

درسته. شاید چون مجردم و تجربشو ندارم حس میکنم لوس بازیه.

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..