2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم خواهر کوچیکم با یکی دوسته به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 95 پست
من خودم مادر یه دختر ۱۶ سالم هیچ نوجوونی با بگیر و ببند سر به راه نمیشه به جای این حرف ها راهنماییش ...

بخدا پارسال عکس لختی فرستاده بود برا یه پسر تو ۱۵ سالگی که به هیشکی باز نگفتم 

واااا

یعنی چی پس قرار نداشته باشه دیگه ۱۶ سالشه 

اتفاقا آدمایی که مجردی ارتباط با جنس مخالف دارن متاهلی پخته ترس دارن 

تو رو خدا اینقدر همه چیز به ابرو ربط ندین اگه خیر خواهی 

سعی کن دوست باشی و ارتباطش کنترل شده باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم خودش هزارتا درد داره فشار خون بالا دیابت و هزار نوع مریضی با حرف منم سر به راه نمیشه میدونم

الان همه دو ست پسر دارن.مگه کجا زندگی میکنید.یادم میاد ۲۰ سال پیش تو مدرسه یه دختره میگفت رفتم تهران همه دخترا دوست پسر دارن اونجا.ما چشمامون چهارتا میشد.خیلی چیز عجیبی میشنیدیم😂

اگه مامان بابات تعصبی ان بهشون نگو 

به حرف کاربرای اینجا هم گوش نده 

دو روز دیگه ک خواهرت حامله بشه همینا میان میگن عیب نداره نجربه شده واسش بچشو سقط کنه فلان 

خودت با رفاقت و زبون خوش قانعش کن

.

هیچ کسی جایزالخطا نیس ادما ممکنه گاهی به خاطر نداشتن تجربه راه اشتباهی برن گاهی وقتا این راه جبران پ ...

ببخشید اونوقت شما تاایین میکنین هیچ کس جایرالخطا نیست؟ یا بزرگ شما؟😐😐😐😐😐😐😐وای پشمام

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

آره اون قبلیه رو هم اول من فهمیدم ولی به هیشکی نگفتم که آخر سر برادرم اینا هم فهمیدن بعدا مامانم کلی ...

توکه پسره رو نمیشناسی ی وقتی خاهرتو خرش کنه ببره ی جایی یه اتفاقی که نباید می افته . تو این دوره ادم به چشمشم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به پسر ۲۶ ساله

سری قبلی مامان اینات فهمیدن دیگه ادب شد؟؟ خیلی رفتار خوبی کردن میخوای باز بگیاتفاقا عقده ای داغونش ک ...

دقیقا

من یه شاگردی دارم از سن خیلی کم دوس پسر داشت و خیلی کارا کرده...الان با محبت و رفتار درست بعد ۴سال گذاشته کنار ..فقط یه بار یه جمله گفتم که ولش کنه همین..تموم کرد🎈

بابا نمیفهمه پارسال مامانم رفته بود کربلا این با یکی دوست شده بود عکس لختی جلو آینه فرستاده بود

نمی فهمه یعنی چی

شما نباید به مادرت بگی به پدرت بگی به خانوادت بگی نباید اجازه بدی حرمت ها بیشتر از این شکسته بشه نباید بفهمه خانوادش نمیتونن جلوش رو بگیرن

شما باید با خواهرت رفیق باشی 

نامحسوس حواست باشه کنترلش کنی

درعین حال باید حواست باشه ازت حساب ببره از عواقب کارش بترسه از واکنش پدرت مخصوصا بترسه باید یکچیزی باشه بازدارنده این بچه باشه محبت شما حرفهای شما حساب بردن از شما و ترس از واکنش پدر و مادر نباید چوقولی کنی بدو بدو به مادرت بگی

شما شهر کوچیکید من این توصیه هابهتون میکنم میگم باید بترسونیش این واقعیته اسم دختر تو شهر کوچیک در رفت دیگه رفت اون بچه همه چیزش تحت تاثیر قراره میگیره همه همو اونجا میشناسن پدرت کمرش میشکنه بخاطر طرز فکر مردم بخاطر شایعه ها بخاطر حرفها 

بخدا پارسال عکس لختی فرستاده بود برا یه پسر تو ۱۵ سالگی که به هیشکی باز نگفتم

خوب به خاطر این که راهنمایی درست نشده با کتک و آبرو بردن به جایی نمیرسید

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
بزرگ من کیه

همون بزرگی ک ب تو گفته هیچ کس جایزالخطا نیست😐😐خیلی این حرفتون غیر منطقی بود و از خودگفته بود

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

مشاور یا روانشناس

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛