2777
2789

سلام

خب ببینید حقیقتش اینه ک خانوادم اسرار داشتن ک من برم تجربی اما خب من بخاطر سختیش و پشت کنکور بودن نرفتم 

و حقیقتش ب حسابداری علاقه دارم و خیلی دوست دارم کارمند بانک بشم 

و امروز خانوادم رفتن و منو حسابداری ثبت نام کردند 

ولی اگه در آینده مشکلی پیش بیاد میگن خودت خاسی ما گفتیم نرو و...

میخاستم بدونم آینده رشته حسابداری خوبه؟

خودم خیلی تحقیق کردم هم خوبی هاش فهمیدم هم بدی هاش اما خوبی. هاش بیشتر بودن 

اما خاستم شما آجی هایم کمکم کنید 🙂🌚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علاقه داری موفق میشی . من از تجربی رفتم حسابداری بدلیل علاقه ای که بهش داشتم و الان هم راضیم . هر کا ...

مرسییییی از دلگرمیت 

دقیقا من ب هرکاری ک علاقه داشته باشم براش تلاش میکنم اونم خیلی 

ایشالا موفق باشی همیشه مهربووون

ن شهرستان نیستم و هنرستانی هم ک رفتم خیلی خوبه ینی مثلا معدل پایین نوزده نمیگیره

تهرانی؟

رفتی حضرت مریم؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

من اول دبیرستان احراج شدم و ب اجبار با معدل ۱۹ رفتم حسابداری. ولی ب مرور عاشقش شدم.اگر ذهن تحلیلگری داشته باشی قطعا موفق میشی.فقد فراموش نکن ک در کنارش حتما بابد یسری نرم افزار یاد بگیری برای شغل آیندت لازمه بلد باشی

حسابداری اگر رفتی، بهترین شغل برات کارمند بانک و اداره دارایی و ایناست. اگر آزاد بخوای جایی یا موسسه ای کار بگیری، بدبختی زیاد داره، مگر اینکه شهر بزرگ باشی بعد دو سال کارآموزی با دستمزد کم، میتونی خودت کار پیدا کنی یا موسسه تو رو معرفی به شرکتها بکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40