2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید درباره رشته حسابداری و هنرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 40 پست
بله دقیقااااااگه نرم افزار اینا هم اوکی باشه آدم دیگه خیلی خوبه

آفرین از الان شروع کن برو icdl رو بگیر ک مث کارت ملیته همه جا میخان ازت .دیپلمو کرفتی همکاران سیستم و سپیدار و اکسل پیشرفته حتما برو.اینارو خوب بلد باشی التماستو میکنن.

چن سال دیگ پیدات نمیکنم بگم الان میگم .نسخه آموزشی این نرم افزارارو تهیه کن بریز تو سیستمت ک همیشه تمرین کنی بشدت فرّاره

آفرین از الان شروع کن برو icdl رو بگیر ک مث کارت ملیته همه جا میخان ازت .دیپلمو کرفتی همکاران سیستم ...

چشممم همین تابستونی میرم ثبت نام میکنم و ادامه میدمش

مرسییییی اجی 

مرسی ک گفتی 

ایشالا همیشه موفق باشییی مهربونه منن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشممم همین تابستونی میرم ثبت نام میکنم و ادامه میدمشمرسییییی اجی مرسی ک گفتی ایشالا همیشه موفق باشیی ...

فدات بشم ک عزیز دلم ایشالا بالابالاها باشی همیشه.یچیز دیگم میخاستم بت بگم در اینده ب دردت میخوره

چشممم همین تابستونی میرم ثبت نام میکنم و ادامه میدمشمرسییییی اجی مرسی ک گفتی ایشالا همیشه موفق باشیی ...

ایشالا لیسانستو ک گرفتی کلی شرکت هستن ک فقد جذب کارآموز دارن.تو شهر ما دانشجوهارو فارغ التحصیلارو جذب میکنن کلی ازشون کار میکشن دریغ از ذره ای آموزش مفید.هیچوق غول آگهی های پر زرق و برق اینارو نخور .ولی اگ ی روزی ی شغل خوبی پیش اومد شده یک ماهم بری بدون حقوق و ازمایشی یاد بگیری ک براای همون موقعیت شغلی جذبت کنن حتما برو ارزششو داره

ایشالا لیسانستو ک گرفتی کلی شرکت هستن ک فقد جذب کارآموز دارن.تو شهر ما دانشجوهارو فارغ التحصیلارو جذ ...

اره دقیقا میگفتن خانواده 

اما خب هرچی هم باشه اولش سخته بعدش یواش یواش اوکی میشه

اگه بتونم ت وارد بانک بشم خیلی خوبهه 

ولی مرسی از وقتی ک گذاشتی برام مهربونه من

سلام. پیج تخصصی موفقیت در ازمونهای حسابداری و بازار کار حسابداری توسط فرشاد رسولی رتبه برتر ارشد و دکتری حسابداری و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران چند روزیست راه اندازی شده. خوشحال میشیم اگه رشتتون حسابداریه پیج اینستاگرام رو دنبال کنید. مطمین باش اطلاعات بینظیری دریافت می کنید.در ضمن هر سوالی داشتین در بخش کامنت های پیج بپرسید پاسخ داده میشه. اول هم هایلایت بعد لیسانسو حتماااا مطالعه کنید . کلی کمکتون می کنه.ادرس پیج:@f.arshadhesabdari

من از هنرستان حسابداری ام 

آلانم شاغلم ولی بگم حسابداری خیلی کار فرسایشی هست 

من خودم به شخصه پشیمونم 

ولی اگه آدمی هستی که کلافه نمیشی ا حجم کار و ساعتش برو

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

ببین بانکها لیسانس حسابداری میخوان با دیپلم نهایت یه شغل کمک حسابدار تو شرکت خصوصی پیدا میکنی

من خودم کار دانش خوندم کنکور فنی ها اون موقع فقط تا کاردانی یعنی فوق دیپلم بود الان نمیدونم چطوری شده  یعنی دانشگاه فبول شی تازه کاردانی حسابداری میگیری بعد دوباره باید پشت کنکور بمونی تا قبول شی دو سال دیکه بخونی خوب از اول برو انسانی  کنکور حسابداری شرکت کن