2777
2789
عنوان

مامانم یه حرفی زد خیلی دلم شکست

120 بازدید | 12 پست

از شوهرم بابت اینکه روزی سه چهار ساعت هر روز میره خونه مادرش گلایه کردم در حد درد و دل. 

من پرستارم شوهرم مهندسه و یه جای خوب کار میکنه. یکی از آشناهامون پزشکه، شوهرش همکار شوهر منه. 

مامانم گفت قدر نمیدونی دیگه. وقتی میبینی پزشکا برای یکی با موقعیت شوهر تو سر و دست می‌مشکونن آدم وقتی همچین شوهری داره سرشو میندازه پایین زندگیشو میکنه. 

گفت با اون شراااااااایطی که تو داشتی(منظورش اینه چون من پرستارم و پزشک نیستم مثل اون خانم) شااااانس آوردی با همچین موردی ازدواج کردی. 

چه ربطی داره خانوما. تو زندگی مشترک مگه ملاک مدرک و جایگاه آدمه؟ چون من حقوقم کمتره باید تو سری خور باشم؟ 

مادر من آدم نرمالیه؟ 

نه والا نرمال نیست

آدمای ضعیف: انتقام میگیرن آدمای  قوی: میبخشن آدمای باهوش: نادیده میگیرن آدم های بیشعور: دنبال نقطه ضعف میگردن✨✨                             پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواسته یه چیزی بگه ولی نسنجیده حرف زده😀 بعدم کلا مامان ها همینن از نظرشون فقط بچه ی مردم خوبه 😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مادرت اسکلهتو بدترخب چیکار به روابط شوهرت با خانوادش داری

تو شوهرت بیاد خونه ناهار بخوره 4 ساعت بره خونه مادرش هر روز. جمعه هم بره. راضی و خرسندی از زندگی؟ 

وقتی مامانا حرف می زنن به منظورشون دقت کنید نه تک تک کلمات 

داره میگه قدر زندگی و شوهرت را بدون 

هر مردی یه جوری سرشو بند می کنه یا خونه مادر یا رفیق بازی یا خونه دوست دخترش 

مادری که تونسته همچین پسری را تربیت کنه خوبه دیگه 

بهتر که خونه مادرش میره