2777
2789
عزیزم من خودم کلی دوست دامپزشک دارمبا کلی دامپزشک در ارتباطم گربه ای که تو خونه زندگی میکنه باید عقی ...

ادم خطرناکی که برای آسایش خودش حیوانات رو ناقص میکنه باید چیکارش کرد بنظرت؟ 

از دامپزشکت حتما بپرس🙆🏼‍♀️😁

🍒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خیابون ما شبانه روز گله های سگ در حال گردشن یکی نیس بیاد جمشون کنهجرأت نداریم بریم بیرون یا بچه ه ...

باید به حامیای حیوانات شهرتون اطلاع بدی ببرن عقیم کنن

ادم خطرناکی که برای آسایش خودش حیوانات رو ناقص میکنه باید چیکارش کرد بنظرت؟ از دامپزشکت حتما بپرس🙆� ...

عقیم دیگه چون ژنش مشکل داره 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
جالبش این‌جاست با این همه ظلم در حق حیوان بی‌زبان و بهره‌کشی ازش به عنوان بازیچه و عروسک گوشتی خودشو ...

تازه خبر نداری که اونایی که بچه دارن، بعضی بچه ها یواشکی چکارا با این زبون بسته ها میکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یعنی میگین نسلش منقرض شه بهتره؟ 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بخاطر فکشون مشکل تنفسیمشکل چشمیو مشکلات کلیوی چه نر چه ماده متاسفانه

این مشکلات بخاطر اینه که هی خواهر برادر.. جفت شدن.. تو پرنده ها و سایر حیواناتم صدق میکنه اگه با هم خون خودش جفت بشه متاسفانه این نشکلات بیشترم میشه

تازه خبر نداری که اونایی که بچه دارن، بعضی بچه ها یواشکی چکارا با این زبون بسته ها میکنن

چکارا؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عقلش مشکل داره بعید میدونم با ناقص سازی پایین تنه مشکلش حل شه =)

حداقل تکثیر نمیشه یه جای تموم میشه نسلشون 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
اون احمقی که میگه اگه خدا میخواست عقیم می افریدش باید بگم نادون کم عقل ، توام پیشگیری از بارداری نکن ...

رو اعصابت کار کن نمیدونم چرا انقدر مدافع حیوونا شبیه حیوون میشه منطقشون