2777
2789
عنوان

بچه ها کاربر فزوعی فیک بود ( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 62 پست
فقط منک میام ی چی میگم میرم کلا تو وادی فیک میک کیک نیستم

تو خودت کیکی جیگر 

شوخی🤭😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروغ زیاد گفته بود اونم با چندتا کاربری

خیلی خودشو مثلا میخواست عاقل نشون بده😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
دروغ زیاد گفته بود اونم با چندتا کاربری

همونی که بچش تازه به دنیا اومده بود؟

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

همونی که بچش تازه به دنیا اومده بود؟

فکر کنم بله

فکر کنم بله

واااای😐😐😐😐

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

خیلی خودشو مثلا میخواست عاقل نشون بده😂😂😂

نه بابا عاقل کجا بود

همیشه میپرید وسط تاپیکا

اصلا نمیپرسید موضوع چیه

شروع میکرد چرت و پرت گفتن

بعد یه ساعت متوجه می شد چی شده🤣🤣🤣🤣🤣

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

نه بابا عاقل کجا بودهمیشه میپرید وسط تاپیکااصلا نمیپرسید موضوع چیهشروع میکرد چرت و پرت گفتنبعد یه سا ...

دقیقا 

😂😂😂

یه بار باهام بحث کردم شستم گذاشتمش کنار دیگه طرفای من و تاپیکام نمیومد

اره ۱۴ سالشه انگار تازه ده تا اینام کاربری داره

یکیش البالو خانم زرنگ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
تا چند وقت پیشا مهم بود کی فیک‌کی نیست الان ذره ای اهمیت نداره برام بیخیال طی میکنم

منم همینطور 

اره ۱۴ سالشه انگار تازه ده تا اینام کاربری دارهیکیش البالو خانم زرنگ

فریب کار شدن مردم