2777
2789
عنوان

چقدر بچه ها بی تربیت شدن

388 بازدید | 35 پست

من خودم نوجوانم ولی از حرفایی که بچه ها توی مدرسه میزنن اصلا استفاده نمیکنم چون در شان من نیست

الان میبینم خواهرزاده ام میگه توی مدرسه بچه ها گفتن .... ولی خودش این حرفای زشتو نمیزنه و اصلا نداشتیم بفهمه و معنی انگشت وسط و ....

الانم که یسری چیزا گفتن گفتیم اگه گفتی فلان کارو میکنیم و حقی نداری بزنی 

ولی واقعا چرا بچه کلاس اولی باید یسری حرف ها رو بزنه و فحش این مدلی بزنه 

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

نمدونم‌ واقعا 

بچه ان و اگر حذف بدی زدن نباید تهدید کنیم گلم 

مثلا بگیم اگر این حرفو زدی فلان کارو میکنیم 

نه بهتر با ارامش بهس بگیم بین عزیزم این حرفت اشتباه مو ادبانه  نسیت و.....

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پدر و مادرا بی مسئولیت شدن .فضای مجازی و ماهواره هم کمک به حالشون

بی شک از تربیت خانواده نشات میگیره وگرنه ما ماهواره داریم فضای مجازی هم همه برنامه ها هست و دخترمم استفاده میکنه ولی اصلااا حرف بد نمیزنه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

متاسفانه درست تربیت نشدن و فحش دادن رو شاخ بودن میدونن 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

ولی واقعا بده تو که میبینی بچت چه حرفایی میزنه یا از تو یاد گرفته یا پیش بقیه واقعا باید برخورد کنی 

اونا باید کنترل شده باشه وگرنه نه ماهواره بده و نه فضای مجازی 

حتی خواهرزاده ام توی اینستا هم میره و همش توضیح بازی میبینه آخه مگه این بچه سواد داره که سرچ کنه چیزای ....

این توی محیط خونه یا کوچه یادگرفته

بی شک از تربیت خانواده نشات میگیره وگرنه ما ماهواره داریم فضای مجازی هم همه برنامه ها هست و دخترمم ا ...

بله خوب اونی که به تربیت اهمیت نده اهنیت هم نمیده بچه در این فضاها کجا میره و چی می بینه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله خوب اونی که به تربیت اهمیت نده اهنیت هم نمیده بچه در این فضاها کجا میره و چی می بینه

باید مدیریت کرد دیگه بچه اوردن اسونه تربیت کردن سخته و واقعا کار هرکسی نیس 

من از سن کم گوشی و ماهواره داشتیم تا به الان ولی همچین چیزایی رو یاد نگرفتم از تربیت نا درست پدر و مادراست

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

بله درسته و این خانواده هستن که باید درست برخورد کنند

عزیزم داره روشنفکری میشه  مثلااا

حتی دارن همین دوستی های دختر و پسرهم عادی جلوه میدن قبلا خیلی کارا عیب و بد بود متاسفانه الان همون کارا داره عادی میشه چ بسا میگن باکلاسیه

عزیزم داره روشنفکری میشه مثلاااحتی دارن همین دوستی های دختر و پسرهم عادی جلوه میدن قبلا خیلی کارا ع ...

این بی تربیتی که بحثش جداست ولی دوستی اگه کنترل شده باشه واقعا مشکلی نیست.من خودم در آینده زیر نظر خودم اجاره میدم تجربه کنند 

وقتی دختر یا پسر من از دختر یا پسر نمیاد یه بت بسازه و براش دست نیافتنی باشه 

یادمیگیره معاشرت کنه یاد میگیره که آدم خوب و بد هست و یاد میگیره رفیق آدم میتونه جنس مخالف باشه ولی حتی بهتر از هم جنس خودش 

این بی تربیتی که بحثش جداست ولی دوستی اگه کنترل شده باشه واقعا مشکلی نیست.من خودم در آینده زیر نظر خ ...

عزیزم همیشه ک گیر ادم خوب نمی افتن اونم با این اوضاع جامعه، الان بیش از نود درصد این دوستی ها برای رفع نیاز جنسیه ن برای شناخت طرف 

عزیزم همیشه ک گیر ادم خوب نمی افتن اونم با این اوضاع جامعه، الان بیش از نود درصد این دوستی ها برای ر ...

بله درسته وقتی زیر نظر خودم باشه میتونم کنترل کنم و راهنمایی 

ولی باید بفهمه که طرف میتونه دوسش داشته باشه یا میتونه قلبشو بشکنه 

من خودم الان نوجوانم و توی تاپیک های قبلم هست که دو روز فقط حرف زدیم و بعد پیجوند رفت به بهونه بابام اجاره نمیده حالا هم استوری گذاشته بود یه دختره تگ کرده بود 

منی که حس میکردم پسرا خیلی خوبن با واقعیت آشنا شدم که پسر چقدر راحت میتونه رهات کنه چون به شدت آدم وابسته ایم 

بعدش که تموم شد به مامانم هم گفتم خودمم نمیزارم طرف از حدش بگذره چون خط قرمز منه 

منم اولین تجربه ام بود و خدا بهم یچیزایی را ثابت کرد و دیگه سمتش نمیرم تا وارد دانشگاه بشم و چشمم باز بشه