2777
2789
عنوان

چقدر بچه ها بی تربیت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست
بله درسته وقتی زیر نظر خودم باشه میتونم کنترل کنم و راهنمایی ولی باید بفهمه که طرف میتونه دوسش داشته ...

تاحدودی موافقم 

اره اصلا سمتش نرو هم سنت کمه عزیزم هم اینکه ب درست لطمه وارد میشه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

تاحدودی موافقم اره اصلا سمتش نرو هم سنت کمه عزیزم هم اینکه ب درست لطمه وارد میشه

بله ممنونم 

میشه راجب کاهش وزن بهم مشورت بدید 

۱۶۲ قد و ۸۳ وزنمه 

۱۵ سالمه 

تحرک ندارم قراره برم یه کلاس بسکتبال بعد امتحانات

تحرکم حدودا صفر خیلی کمه 

الانم حس میکنم اشتهام خیلی زیاد شده

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ممنونم میشه راجب کاهش وزن بهم مشورت بدید ۱۶۲ قد و ۸۳ وزنمه ۱۵ سالمه تحرک ندارم قراره برم یه کلاس ...

حتما عزیزم 

حدود بیست تا اضافه وزن دارید ،کالری شماری کنید بهترین روشه وزنتو در سی ضرب کن پونصدتا ازش کم عددی ک ب دست میاد کالری دریافتی برا لاغریه 

با برنامه کرفس ،زیره ،مانکن ،کلم پیچ ،هرکدوم ک تونستید نصب کنید و هرچی ب جز اب و قهوه میخوری وارد برنامه کن 

از مصرف پروتئین هم غافل نشید ،تخم مرغ ابپز،حبوبات، سینه مرغ ابپز شده ،اسفناج،دانه چیا ،ماهی بخارپز شده اینا چون پروتئین دارن سیر نگهت میدارن 

فست فود،قندوشکر مصنوعی،روغن ،نوشابه رو اگر میتونی حذف کن نتونستی مصرفشون رو ب حداقل برسون

اب هم حتما هشت تا لیوان در طول روز بخورید 

دمنوش زنجبیل هم خیلی خوبه البته اگر بیماری خاصی ندارید 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بله ممنونم میشه راجب کاهش وزن بهم مشورت بدید ۱۶۲ قد و ۸۳ وزنمه ۱۵ سالمه تحرک ندارم قراره برم یه کلاس ...

دمنوش زنحبیل هم اینجور درست کن بعد هر وعده غذا ی لیوان درست کن 

ی لیوان ابجوش در حد ی نخود پودر زنجبیل بهش اضافه کن و بخور اگر تندیش اذیتت کرد با یکم عسل بخور 

دمنوش چای سبز و دارچین هم خوبه

متاسفانه تو مدرسه همه جور بچه ای هست

ما رو این مورد حساسیم و داداشم فضای مجازی هم نداره

ولی بازم چیزایی که نبایدو تو مدرسه میفهمه و یاد میگیره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

چون خود خانواده ها هم الان خیلی راحت حرف زشت میزنن به همدیگه و بچه ای که تو همچین خانواده ای بزرگ شده فحش رو زشت نمیدونه نمونه اش یکی تاپیک زده بود یه نفر تو جوابش مثلا شوخی کرده بود بهش گفت ک..... هستی اونم اصلا ناراحت نشد هر هر هر میخندید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
دوستی بین دختر و پسر چیز عجیبی نیست .

ی روزی جرم بود ولی الان نه تازه افتخار میدونن

حتما عزیزم حدود بیست تا اضافه وزن دارید ،کالری شماری کنید بهترین روشه وزنتو در سی ضرب کن پونصدتا ازش ...

دمنوش یا چیزی برای کاهش اشتها نیست؟

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
دمنوش یا چیزی برای کاهش اشتها نیست؟

همین دمنوش زنجبیل ک گفتم بلغم رو دفع میکنه ریزه خواری و قطع میکنه لاغر هم میشی 

مرسی عزیزم از راهنماییت

فدات حتما حتما ی فعالیت ورزشی داشته باش اگر وقت داری توخونه ورزش کن