2777
2789

دنیا در حال تغییره خانما 

حالا اگه شما اجازه بهتون ندن روزی سزارین کنید یا بگن بچه تو خونه ب دنیا بیارید ن بیمارستان 

با خودتون نمیگید وقتی امکانات هست یا علم پیشرفت کرده چرا ب سلامتی خودمون کمک نکنیم !؟

پس منطقی باشیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعت خودش بلده چطور تعدادشون به تعادل برسونه ،در ثانی این تغییر ژنتیک و این عوارض هم بدست این آدمیز ...

یچیزی هست به نام گوگل که میشه تحقیق کرد درباره نقص ژنشون جای اراجیف های بی سرو ته گفتن یکم تحقیق کن ضایع نشی

لطفا اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا نظر بده

شما اطلاعاتت رو ببربالا 

واسه همینه دیگه عقیم میکنید که تو محیط خونگی بتونه زندگی کنه البته زندگی که نه بازیچه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
کاش بابای خودشو عقیم گرده بودن بااین تفکراتش🤣

ولی این خیلی خوب بود 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

ما به یه گربه ماده غذا میدیم طفلی انقد آرومه همه نرا حریفشن همش حاملست واقعا دلم واسش میسوزه🥲

قبلا یه گربه تو حیاطمون بود چقدرم به ما عادت کرده بود 

زبل خان به هیچ گربه ای اجازه نمیداد بیان جلو خیلی تیز بود

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دقیقا اینا یه سری ادمای هستن که فقط تمام علم و تفکرشون نهایت ازپیج های اینستا هرچی مد بشه و ترند انج ...

والا صدای عر عر  خر خیلی تحمل‌پذیرتره تا پارس شبانه سگ و رعب و وحشت بچه مردم! 

کاش فقط حیوان رو اذیت می‌کردند و دود حماقتشون تو چشم خودشون می‌رفت.

یک ساختمون و یک  محله رو عذاب می‌دن و خواب و آسایششون رو می‌گیرند، برای اینکه خواسته‌ی احمقانه خودشون رو عملی کنند و دست پیش هم می‌گیرند پس نیفتند! 

فکر می‌کنند اگر خونه خریدند یا اجاره کردند هر جفتکی پرت کنند مجازه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

حیوون رو از طبیعت جدا می‌کنید، باشه

ولی دیگه نگین به نفعشه

شما داری با شرایط زندگی انسان ها براش تصمیم می‌گیری

اگه کسی تو خونه نگهداری نکنه هم به مرور دوباره برمیگردن به طبیعت و شرایط خودشون

پس نگین این خونگی بوده و فلان 

فضولی هم نیست! یه مسئله عمومی رو تو سایت عمومی مطرح کردین

تو خیابون ما شبانه روز گله های سگ در حال گردشن یکی نیس بیاد جمشون کنه

جرأت نداریم بریم بیرون یا بچه ها برن تو کوچه بازی کنن

اونوقت یه مشت ادم بهتر بگم نافهم و بی شعور که ادعای حیوان دوستی دارن از اونور شهر براشون غذا میارن و تعدادشونو چن برابر کردن

حالا ما برای این معضل چیکار کنیم؟

درخواست دوستی ممنوع...

از اول خلقت همه موجودات و حیوانات آزاد بودن هیچ مشکلی هم پیش نیومده حالا چارتا روشن فکر مثلا دوست دار حیوانات میان حیوون زبون بسته رو تو چاردیواری حسب میکنن عقیم میکنن قلاده میبندن و...اون دنیا چطور میخواین جواب بدین؟

بخاطر خودتون حیوانات بخت برگشته رو از زتدگی طبیعیشون محروم میکنید ..ادعای حیوان دوستی هم دارید

فروشنده ها هم این وسط کلی کاسب میشن.

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان