2777
2789
این مشکلات بخاطر اینه که هی خواهر برادر.. جفت شدن.. تو پرنده ها و سایر حیواناتم صدق میکنه اگه با هم ...

ازدواج فامیلی کلا مشکل سازه🥲

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید به حامیای حیوانات شهرتون اطلاع بدی ببرن عقیم کنن

خاک عالم بر سر حامیان این سگا

که از یه زن باردار هم برا اینا با ارزشترن

سگایی که که بچه رو تنهایی ببینن میخورنش عزیزتر از انسانها هستن

درخواست دوستی ممنوع...

اون احمقی که میگه اگه خدا میخواست عقیم می افریدش باید بگم نادون کم عقل ، توام پیشگیری از بارداری نکن ...

کاش خانواده تو پیشگیری میکردن حداقل

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
اون احمقی که میگه اگه خدا میخواست عقیم می افریدش باید بگم نادون کم عقل ، توام پیشگیری از بارداری نکن ...

شما خیلی فهمیده هستیا😂 ولی به این نکته توجه کن که ما انسانها خودمون با اراده خودمون میخوایم با نمیخوایم باردار شیم 

و پیشگیری میکنیم وگرنه یه حیوون بی گناه رو با خواست خودمون ببریم عقیم کنیم چه ربطی به خدا داره اسمارت اس

🍒

شما اطلاعاتت رو ببربالا واسه همینه دیگه عقیم میکنید که تو محیط خونگی بتونه زندگی کنه البته زندگی که ...

دوست عزیز بهت می گم مطالعه ات رو ببر بالا خب😏

عقیم کردن گربه ها فواید خیلی زیادی داره، فقط برای نگه داشتن گربه در خونه نیست.  

عقیم کردن فقط برای گربه‌های خانگی نیست: 

گربه‌های خیابانی: عقیم کردن گربه‌های خیابانی به کنترل جمعیتشون کمک می‌کنه و از افزایش بی‌رویه‌شون جلوگیری می‌کنه. 

گربه‌های روستایی: در روستاها هم عقیم کردن گربه‌ها به کاهش جمعیتشون و جلوگیری از مشکلات بهداشتی کمک می‌کنه. 

پس عقیم کردن گربه‌ها هم به نفع خود گربه هست، هم به نفع جامعه و هم به نفع محیط زیست.

عقیم کردن گربه‌ها یه کار خوب و انسانیه و به نفع همه هست. این کار باعث میشه که گربه‌ها سالم‌تر، آرام‌تر و شادتر زندگی کنن.

خلاصه

• "عقیم کردن گربه‌ها برای سلامتی خودشون و کنترل جمعیتشون خیلی خوبه. اینجوری هم عمرشون بیشتر میشه و هم از خیلی بیماری‌ها در امان می‌مونن."
  • "عقیم کردن فقط برای گربه‌های خونه‌ای نیست. خیلی از گربه‌های خیابانی رو هم عقیم می‌کنن تا تعدادشون زیاد نشه و بیماری بینشون پخش نشه."
  • "اینکه گربه‌ها رو به عنوان حیوان خانگی نگه می‌داریم، دلیل نمی‌شه که بهشون ظلم کنیم. عقیم کردن یه کار انسانیه و به نفع خود گربه‌ست."

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂