2777
2789
قبلا یه گربه تو حیاطمون بود چقدرم به ما عادت کرده بود زبل خان به هیچ گربه ای اجازه نمیداد بیان جلو خ ...

آره بعضیاشون خیلی زرنگن به نرا رو نمیدن😅 ولی اینو میخوام عقیم کنم این یه مورد واقعا واجبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی طبیعت شما گربه پرشین زندگی میکنه؟

اولا ک این حیوونم ب خاطر خودخواهی ادما ذات زندگیشو از دست داده و مجبوره خونه زندگی کنه و دیگه حتی توان زندگی تو طبیعیتم نداره

بعدشم بازم حق نداری از اینم بیشتر به حیوون خیانت کنی و عقیمشم کنی 

اونم زمانی که بارداره یعنی جنایت

سلام 🙃🦚
بخاطر خودتون حیوانات بخت برگشته رو از زتدگی طبیعیشون محروم میکنید ..ادعای حیوان دوستی هم داریدفروشند ...

من گربه هامو همشو یا پیدا کردم یا به سرپرستی گرفتم

اینم یه خانواده بی وجدان گربه ۴ روزه رو گذاشتن دم در 

یچیزی هست به نام گوگل که میشه تحقیق کرد درباره نقص ژنشون جای اراجیف های بی سرو ته گفتن یکم تحقیق کن ...

منم میگم این تغیرارو  آدمای نادون بوجود آوردن ،نژاد این گربه از کره ماه نیومده ،دیگه ریپ نزن حوصله دهن به دهن گذاشتن ندارم 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
یچیزی هست به نام گوگل که میشه تحقیق کرد درباره نقص ژنشون جای اراجیف های بی سرو ته گفتن یکم تحقیق کن ...

یکم توضیح میدی ژنشون چه مشکلاتی داره؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ببین استاتر همه میگن نکن ظلمه واقعا هم ظلمه🙂ولی بخاطر علاقت چشمات کورشده نمیتونی تصمیم بگیری هردلیل ...

عزیزم من خودم کلی دوست دامپزشک دارم

با کلی دامپزشک در ارتباطم گربه ای که تو خونه زندگی میکنه باید عقیم شه 

تو خیابون ما شبانه روز گله های سگ در حال گردشن یکی نیس بیاد جمشون کنهجرأت نداریم بریم بیرون یا بچه ه ...

ببین این معضل سگ های ولگرد که یه مسئله ی جهانیه 

منتها کشور های دیگه واکسنشون میزنن ، براشون جای جداگانه درست میکنن و خیلی کارهای دیگه که باعث آزار مردم نمیشه ولی متاسفانه اینجا ایران است و دریغ از حتی یک صدم خرد مسئولین به اینچنین مشکلاتی 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

استاتر ی سوال دارم 

گربه عقیم بشه دیگه جفت نمیخواد 

منظورم اینکه فقط بخاطر رابطه جفت میخوان ؟

عقیم بشن باهم کارندارن؟

برام خیلی جالبه بدونم اطلاعاتی ندارم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

تو خیابون ما شبانه روز گله های سگ در حال گردشن یکی نیس بیاد جمشون کنهجرأت نداریم بریم بیرون یا بچه ه ...

زنگ بزنین شهرداری ناحیه بیان ببرن عقیم کنن.. الان بیشتر سگا رو عقیم میکنن.. به نظرم گربه داره زیاد میشه اینارم عقیم کنن خیلی خوب میشه